Het Geheim van Succes: deel 12

Elf delen over de magistrale reis naar succes, nu eindelijk zijn hoogtepunt bereikenendend!! KIPPFEST!!! Smeekt het krijsende publiek!! VERTEL ONS!! HET GEHEIM!!!!! van!!! SUCCESSSSSS!!!!!!!!!!!

JEEJ!! Het Geheim van Succes is NU beschikbaar als Mogelijkheid tot Inschrijving tot Wachten op Publicatie vannnnnn Het Geheim van Succes (TM) (R): het Boek!!! Doe mee met Kippfest en companen, en kom er eindelijk(!) achter(!!) wat het ongelovelijke geheim van succes is, en reeds al nadat er al pas HONDERDDUIZEND exemplaren zijn VOORVERKOCHT voor de BESCHEIDEN SOM van NEGENTIEN EURO NEGENENEGENENTIG! “Wat, dat is niet eens 20 euro,” roept u verbaasd, NEE!!!! ZELFS NIET AFGEROND NAAR BENEDEN!! DAN IS HET NEGENTIEN!!!!!

Fig: niet de definitieve kaft. Of boek. Veranderingen voorbehouden. Hoe meer ik voorverkoop, hoe meer muntjes ik zal photoshoppen op de kaft. Nu moet u het hier mee doen.

SHIT!! Nu zult u eindelijk weten wat dan dat gigantische geheim is! Uh-oh, maar niks verklappen! Anders wordt iedereen het: succesvol!!! Nou, ik ga verder martini’s drinken (sippend) op het strand van ehhh Zuid Frankrijk? U weet wat u moet doen als u dat ook wil doen! Zet maar een kickstarter op ofzo, ik hoor het wel wanneer dat geld er is. Laat maar weten via mijn social media, ok?? Hier is de link nogmaals een keer: http://www.marhime.com/spul6/kippfaist/shitit2.htm

OK DOEI!!!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *