Een Dikke Lul voor Putin (11/12)

“Nog één keer de check,” zei President Biden, alvast een wijsvinger omhooghoudend, “Ten eerste. Go.”
Putin staarde naar de vinger. Hij wist het lijstje wel. Hij wist het lijstje nu wel uit zijn hoofd. En hij snapte het lijstje ook… Maar waarom voelde het toch verkeerd?
“Ten eerste,” zei President Biden nogmaals, met een kort knikje van zijn hoofd. Go.

“Ten eerste, moet ik beseffen dat we dit alleen doen om over mijn angst heen te komen,” zei Putin. President Biden knikte, en stak nu ook zijn middelvinger omhoog.
“Ten tweede,” zuchtte Putin, “moet ik weten dat wij alleen romantisch en voorzichtig doen omdat er geen reden is het niet gezellig te houden zolang wij het einddoel niet vergeten, want het is allemaal in het ergste geval alleen ironisch of juist sarcastisch.”

Weer een knikje. Nu de ringvinger erbij.
“Ten derde,” zei Putin met een nog diepere zucht, “Is het belangrijkste te onthouden om lol te blijven hebben. Als ik nee zeg, is het nee.”
“Darn tootin’ dat nee nee is,” zei President Biden streng. Putin voelde zich toch opgelucht. President Biden leek zijn belangen te behartigen. Het zijn toch gewoon goede regels? Normaal? Als elke interactie op de planeet zo zou lopen zou conflict een artefact van het verleden zijn. Toch zuchtte hij weer. Diep.

“Rrrrrrustig,” bromde President Biden, Putin aaiend over zijn arm, “rrrrrrustig. Zoooo gaat die goed. Shhhh.”
Putin deed zijn best kalm te worden, en duwde geforceerd zijn schouders naar beneden.
“Zooooo ja. Rrrrrrustig.”
Er ging een rilling door Putin heen, die door President Biden behendig weg geaaid werd.
“Ssssshhh,” zei hij weer. Wauw, hij was hier echt goed in. Hoe leer je dat?

“We gaan gewoon beginnen met even lekker knuffelen, ok? Dat is al reuze “gay”,” zei de president, inclusief gevingerde aanhalingstekens, “Maar ook een rustig begin. En, waarom niet? Ook niet algeheel onprettig. Toch? Hoe vaak krijg je nog knuffels?”
“Nooit,” zei Putin sip. Hij haatte zijn vrouwen, en dat leek wederzijds.
“Ik ook niet,” zuchtte President Biden, Putin omhelzend, en zijn rug strelend. Putin sloot zijn ogen.
“Shhhhh,” fluisterde President Biden, “SSssshhh…”

In eerste instantie opende Putin alleen zijn mond omdat hij zo ontspannen was. Toen Biden zijn tong naar binnen duwde, schrok hij, maar omdat President Biden gelijk “Wee ih wee” fluisterde, dacht hij: Blyat ook. Hij had President Biden’s vinger in zijn anus gehad. Hij moest seks hebben, om over zijn angst te komen. Waarom er niet gewoon in meegaan? Zo goor voelt het toch allemaal niet? Wat is nou het verschil tussen zijn tong en sabbelen op zijn eigen duim, ofzo? Het is maar vochtig vlees. President Biden had beloofd, gezworen dat hij zijn tanden had gepoetst voordat hij Kremlin was binnen gevallen. Macron waste niet eens zijn handen na wroeten in zijn eigen reet. Wat is nou erger??

Putin sloot zijn armen om President Biden heen, en drukte hem dicht tegen zijn ouwe lichaam. Twee oude naakte mannen, krijgers van de oude wereld. Allebei eenzaam aan de top. Verdienen zij dan geen warmte?? Affectie???

“Wel lekker warm zo, he? In dat koude Rusland?” vroeg President Biden, lekker kroelend tegen Putin aan, zijn rug warm wrijvend.
“Brrrr,” voegde hij nog toe, met een schalkse glimlach.
“Ja het is wel warm ja,” gaf Putin voorzichtig toe.
“Niks beters dan lichaamswarmte. Dit moet je ook doen als je onderkoelt ben. Daar is niks gays aan.”
“Nee dat klopt,” beaamde Putin. Het IS ook gewoon helemaal niet “gay”. Hij besloot gelijk maar President Biden’s rug warm te wrijven. Toen schrok hij van een onverwachte beweging.

“Hoo!!”
“Oh oeps,” lachte President Biden, met een guitige frons zijn gigantische erectie bekijkend. Putin keek geschokt toe hoe dat ding kloppend harder werd en zich omhoog bewoog tussen hun ineengeklemde lichamen.
“Blijkbaar doet die het nog! Haha! Vast zoiets als morning wood,” mijmerde President Biden, “Weet je, dat je een willekeurige erectie krijgt en geen idee hebt waarom.”
“Ja, vast,” knikte Putin voorzichtig, zich toch proberend weg te duwen.
“Oh oeps,” zei President Biden, toen hij merkte dat Putin klem zat tussen zijn handen en geen kant op kon.
“Bedenk, dit is een goeie stap naar het overwinnen van je angst. Maar nee is nee, he?” zei hij, loslatend op dat moment. Putin schoot iets naar achter, President Biden hield zijn armen nu verwelkomend open.
“Wel koud, he? Zo zonder die knuffeltjes?”
“Ja,” piepte Putin, zijn best doen die pik te negeren. Dat ding was zo groot! En President Biden al zo lang, hij voelde dat ding kopjes geven tegen zijn ribben. Zou hij dichtbij genoeg zijn het in zijn mond te doen? NEE! HOU OP!!

“Shhhh,” fluisterde President Biden, Putin’s rijzende onrust voelend, het weg aaiend met welgemikte strelingen over zijn hoofd en zijn armen, “Shhh…. Wat zit je haar leuk!”
“… Dank je. Ik…”
“Zullen we maar naar het bed gaan? Lekker liggen, hm? Ik word ook al een jaartje ouder,” lachte President Biden, “Dat trek ik allemaal niet!”
“…Ok.”

“Ga jij maar lekker liggen. Onder het dekentje daar. Mmmm, heerlijk warm!”
“Ja lekker,” zei Putin.
“Dan kom ik… Zoo… Zooooo. Even lekker aanschuiven. Hm?”
“Ja inderdaad. Lekker.”

Verdorie. Putin had het nog niet gezegd, of hij had al spijt van zijn kortafheid. President Biden deed zo hard zijn best! Kon Putin niet gewoon dankbaar zijn? Het scheen de Amerikaanse President niet te deren: hij begon gewoon Putin te kietelen. Putin schoot in de lach. Hoe kon die man toch zo zelfverzekerd zijn? Hoe andere mensen op hem reageerden interesseerde hem niet, hij was duidelijk maar niet dwingend, niet gay maar totaal geen problemen om Putin te helpen met zijn homofobie- Putin kon niets anders dan hem diep, diep bewonderen, op een heterofiele mannen-onder-elkaar manier. Hij werd wat losser. President Biden verdiende het.
“Raaaahh,” reageerde President Biden gretig, Putin bedelvend onder kusjes en knuffels en plagerige kneepjes. Zoveel aandacht had Putin nog nooit gekregen!

“Zal ik mijn piemel in je kont stoppen,” gromde President Biden.
“Nee, ik weet niet…” zei Putin, zwaar ademhalend. Hij had nu overal dieprode vlekken van opwinding.
“Probeer het gewoon even,” hijgde President Biden.
“Nee nee ik weet niet,” hijgde Putin nerveus, President Biden wegduwend.
“Het hoeft niet!” zei President Biden snel voor de zekerheid, zijn handen verdedigend omhoog houdend.
“Ja nee ik weet niet,” fluisterde Putin, waarna President Biden weer snel dichterbij kwam voor zoentjes.
“…Maar probeer het gewoon,” hijgde Biden in Putin’s oor. Putin giechelde. Niet omdat hij homofiele seks wilde, het kietelde gewoon. God!! Hij wist niet wat hij wilde!! Wilde hij homofiele seks?? Hoe kon hij het ooit zeker weten, als hij het nooit geprobeerd had? Misschien was dit één van die offers die hij moest maken voor zijn volk en vaderland. Als leider dapper stappen waar je in de gemiddelde Russische volkswijk gestenigd voor wordt. Misschien… Putin nam even pauze van zijn gedachten om goed diep te hijgen en te rillen van genot… Misschien was het stiekem toch de juiste toekomst voor Rusland?? Wat maakt het eigenlijk ook allemaal uit? Iets wat zo goed voelt… KAN dat fout zijn???

“Ok ok,” hijgde een stevig rood aangelopen Putin, President Biden eventjes van zich afduwend, “Een beetje dan.”
“Een klein beetje homofiele seks?” gromde President Biden. Putin giechelde.
“Alleen een klein stukje? Een hint ervan? Even ruiken??”
Putin moest hardop lachen. President Biden was zo grappig!! Sterk, zelfverzekerd, grappig… Kon hij… De ideale man zijn? En hij had niet eens een snor! Wie was überhaupt de laatste Amerikaanse president geweest met een snor? Roosevelt? Was dat niet die kreupele knakker? Misschien had hij het altijd mis gehad wat snorren betreft, dacht Putin. Hitler, de Kaiser, de tsaar… Allemaal verliezers. Zelfs Stalin had alleen kunnen winnen door hulp. Van die gehandicapte! Klopte helemaal niets meer op deze wereld??

“Hier komt de kleinere President Biden,” hijgde President Biden, iets van achter grijpend en naast Putin’s hoofd plaatsend. Een… Koffer?

Oh jee hopen dat de boel niet ontspoort zo vlak voor het einde :-( Maar ja dat zullen we volgende week woensdag wel weer zien, niet?

3 Reacties

    1. Hij manupileert hem als een oude (heel oude) loverboy! Ik had hem eigenlijk vol rammelende gouden kettingen moeten beschrijven. Wel, voor de gedrukte versie dan (bij de tiende druk een speciale editie, ook leuk) duimen knijpen dat een uitgever dit leest!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *