Een Dikke Lul voor Putin (10/12)

Putin was onder de indruk: President Biden was een echte gentleman. Hij was heel geduldig begonnen met Putin te begeleiden om zelf zijn eigen anus leren aan te raken, tot de anus voelde als welk ander lichaamsdeel. Daarna had President Biden met zijn duim willekeurige plekken op Putin zijn lichaam aangeraakt, licht, snel, en zonder raar gedoe. Als Putin te gespannen raakte, gaf President Biden hem een lekkere massage. En een bonbon!
“Je doet het héél goed,” zei President Biden zelfs, “Tijd voor een knuffel, ok?”
“Haha gay,” zei Putin, zijn armen open gooiend.
“Haha nou inderdaad,” zei President Biden, Putin omhelzend, “Over gay gesproken, durf je het al aan? Zal ik je anus voor je aanraken?”
“Ja,” knikte Putin gretig, “Ik denk dat ik het durf!”
“Je lijkt wel een natuurtalent!” lachte de Amerikaanse President. Putin knikte trots. Je zou bijna niet geloven dat homofielen zijn allergrootste angst op de planeet waren! Brrr!!!

“Nou,” zei President Biden, zich op zijn knieën installerend achter Putin’s dienstuitgang, wijsvinger in de aanslag, “Ik doe niks, ok? Alleen als jij zegt dat het ok is. Al zit ik zo hier de hele avond,” verzekerde hij Putin.
Putin gaf een korte knik. Begrepen.
“Eigenlijk is dit best raar,” lachte President Biden, om even af te leiden van al het serieuze gedoe, “Voor mij ook. Wist je dat dit mijn eerste keer is dat ik dit doe?”
“Echt?”
“Ik zou het niet voor de eerste de beste doen, weet je. Ik weet niet,” mijmerde hij, “Ik heb altijd gevonden dat het…”

“…Speciaal moest zijn,” zeiden ze allebei exact tegelijkertijd. Putin lachte! President Biden ook!!
“Bedankt dat je dit voor mij doet,” zei Putin.
“Hee?” vroeg President Biden.
“Hm?”
“Raad eens waar mijn vinger is?”

Putin knipperde. Huh? Kon de vinger… Daar zijn?? Hij flexte zijn anus, en voelde President Biden’s vinger niet alleen tegen zijn kont zitten, maar zeker tot een vingerkoot er ín. Ongelovelijk!! En het deed hem niets!!
“Gefeliciteerd,” lachte President Biden, “Het lijkt nu net of ik jou voor het eerst leer fietsen!”
“Alleen zou je dan loslaten, en nu heb je mij juist vast!”
“En ik laat nooit meer los,” zei President Biden, wiebelend met zijn vinger. Dat kietelde!
“Björn zou trots op je zijn,” knikte President Biden tevreden.
“Denk je echt?”
“Oh ken je hem?”
“…Uit Jøkkmökk, toch?”
“Nee,” twijfelde President Biden, “Volgens mij kwam hij uit Zweden. Interessant verhaal, trouwens. Maar dat vertel ik jou nog wel eens. In elk geval, het begin is gemaakt!”

Putin trok zich met een schok naar voren, waardoor de nog altijd gekromde wijsvinger met een harde plop uit zijn anus schoot, alsof die uit een bierflesje werd getrokken.
“Begin?? Hoe bedoel je, begin?!”
“Wel, dit is natuurlijk nog niet gay, he,” zei President Biden op verontschuldigende toon, “Niet écht gay.”
“Je deed een vinger in mijn kont! Hoe is dat niet gay!!”
“Hey,” zei President Biden, zijn armen opwerpend, “Ik heb de regels niet uitgevonden, he! Maar hoe dan ook- als je nu nog steeds bang bent voor seks met een man, heeft dit blijkbaar niet geholpen,” concludeerde hij sip. Jammer. Hij wilde niets anders dan Putin helpen met zijn hele erge probleem…

Putin keek hem aan met een verwrongen gezicht.
“Ok,” zuchtte hij, “Laten we dan maar seks gaan hebben ook.”
President Biden keek Putin aan met een teleurgestelde frons.
“Hey. Ik heb ook gevoelens, he. “Laten we dan maar seks gaan hebben ook”,” mopperde hij Putin na, “Hoe denk je dat dit mij laat voelen?? Denk je dat ik dat leuk vind, zo behandeld te worden? Voor wie denk je dat ik dit doe? Hm??”
“Laten we alstublieft seks hebben,” zei Putin toen maar, zijn best aan het doen de toon niet te verslagen, maar juist opgewekt te laten klinken, “Meneer.”
President Biden glimlachte tevreden, en sloeg Putin op zijn rug.
“That’s the spirit! Up and atom!”

Alles wat de moeite waard is, is taai, Putin!! Hou vol nu!! Volgende week eten we weer popcorn en juichen we weer voor je langzame transformatie van monster naar mens!

3 Reacties

  1. Maar wie is nu het mannetje en wie vrouwtje hier?? Of zijn ze dat soms alle twee en homofrodiet ofzo? Ik vind het maar een verontrustend verhaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *