Een Dikke Lul voor Putin (4/12)

Nu, na al die jaren, beet Putin weer in zijn kussen. Nog steeds starend naar de muur, zijn ogen nog geen enkele keer geknipperd. Wat als het te laat was om Rusland te redden? Wat als heel Rusland allang volledig gay was?

“и рыбку съесть, и на хуй сесть,” murmelde Putin op zachte toon, alsof het een toverspreuk was. En voor hem hield het een duistere magie. Het was een gezegde, of een uitdrukking: “een vis willen eten en tegelijkertijd op een pik willen zitten.”
Wat voor cultuur heeft zulk soort gezegdes? Was het niet al dik honderd jaar te laat om Rusland te redden??

Nee, schudde hij zijn hoofd, nog steeds zonder te knipperen. Zo defaitistisch mocht hij niet denken. Had Putin soms seks gehad met mannen? Nee toch? Dan kon hij niet gay zijn. Gay zijn was een keuze, godverdomme.
Nee inderdaad, Putin wist niet of homofiele seks veel beter zou zijn dan normale seks met een vrouw. En weet je wat? Putin hoeft het niet eens te weten. Zelfs al zou het beter zijn: wat dan nog? Sinds zijn laatste dochter had hij geen normale seks nodig gehad, en hij zag niet in waarom hij wel verleid zou kunnen worden tot homoseks.

… Maar hij kon geen risicos nemen. Hij wist niet wat het liberale Westen bezielde, met al die gayheid welig laten tieren. Willen ze soms dood? Waarschijnlijk. Ze hebben het te druk met voornaamwoorden om zich voort te planten. Putin vond het een wonder dat daar überhaupt nog kinderen werden geboren. Dat zij het roekeloze risico wilden nemen te zeggen dat het “ok” is om “gay” te zijn, prima, maar Putin wist dat als één enkel persoon in Rusland ook maar DACHT dat het ok was, dat dan binnen een week heel Rusland transseksueel zou zijn. Het is simpele wiskunde.

Met een zucht kwam Putin omhoog, stompte zijn kussens op, duwde zijn pantoffels uit onder zijn bed, en kroop onder de lakens. Rusland zou niet transseksueel worden, beloofde hij zichzelf, als een soort gebed. Hij trok de lakens omhoog tot zijn kin (waardoor, tot zijn ergernis, zijn voeten vrij kwamen), deed op de tast het licht uit, en knipperde eindelijk zijn ogen een paar keer voordat hij ze sloot. Een goed nachtje slapen. Dan zien we wel weer verder.

Maar toen! PATS! BOEM! Putin’s ogen schoten open. Zijn handen grepen zijn lakens, en trokken ze instinctief tot aan zijn neus. Wat was dat? Machinegeweervuur? Granaatexplosies? Harde petsen van vlees op vlees??

Stilte… Tot met een piepend geluid zijn slaapkamerdeur open ging. Een duister figuur deed één stap naar binnen. Het was… Steven Seagal?????

Uhoh!!! Steven Seagal!! Nou dan weten jullie wel hoe laat het is: om precies te zijn een week later, WOENSDAG! KNALLEN!!!!

6 Reacties

 1. “een vis willen eten en tegelijkertijd op een pik willen zitten.”
  hè , en nu weer een week wachten, maar bedankt avast – het einde wordt vast verpletterend.

 2. Vies… Alsof ik ooit op iets anders dan puur het romantische aspect focus…
  Normaal zou ik zo’n ding in twaalf opeenvolgende dagen erdoorheen draaien, maarrrrr ik kwam laatst op geenstijl en Pwaf! Bloep! Hele scherm verdwenen onder popups die mij smeekten om cookies en geld. Twitter, dat gepulk om centjes. Nergens meer kunnen surfen zonder te moeten inloggen of specifieke apps downloaden, allemaal paniekerige “nieuwe” plannen van tech miljairdairs om toch centjes te kunnen verdienen in hun opgedroomde (en dystopische) versie van wat het internet zou “kunnen zijn” en ik besefte… Dit is het, jongens! Dit is het stuk vlees wat in de keel van het internet schoot! Dit is het hoesten, het langzame doodgaan terwijl wij allemaal ongemakkelijk toekijken! Anyhoo en toen dacht ik, tijd om regelmatig sites up te daten, miezerbui hier en daar en als het internet echt lekker dood is, kunnen de schimmels van amateurisme en hobbyisten weer winnen! Internet wordt weer van ons!!! Dus! Ik ga proberen wekelijks iets online te knallen.

  1. Geenstijl geef ik wel eens een paar centjes, maar niet te veel, anders worden ze maar lui. Andere commerciële sites probeer ik meestal te kraken en dat lukt aardig. De NL Blogsfeer ligt verder op zijn gat en wordt tegenwoordig vooral gerund door bejaarden met hersenverkalking en/of wappies. tsja.. Gelukkig hebben we NURKS nog!!

   1. Ik lees nog maarwatishet en… Dat is het wel? Am I the Asshole op reddit, maar daar zit nou ook een account/app-slot op, en een paar stervende accounts op youtube maar zodra die adblockers gaat blokkeren, prima, doei, ik zal meer de gewoonte van klikken missen. Vandaag toevallig heel ouderwets gekeken op startpagina.nl (omdat google stuk is met al die ad-spam en Algoritme manupilatie hits) en… Nou… Leegte! Alleen functionele sites of winkels, voor de rest bijna alles dood! op de humor pagina stonden bijna alleen moppen machines! Waar is de pret? Wel eens meegekeken met zo’n bochel-kind hoe gaaf tiktok wel niet is, en christ, dan denk ik dat IK een hersenverkalking heb want wat de fuck is leuk aan die willekeurige dansjes van twee secondes? Wat IS dat????

 3. Dit is het. Dit is het stuk vlees wat in de keel van het internet schoot! Dit is het hoesten, het langzame doodgaan terwijl wij allemaal ongemakkelijk toekijken

  Mooi omschreven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *