Een Dikke Lul voor Putin (2/12)

Het was Putin’s allergrootste angst. Niet homofielen natuurlijk: alsof de meest macho mannelijke man ter wereld bang zou zijn voor zo’n maf stelletje gore ruigridders! Ha! Hahaha! Nee, hij was doodsbang… Zelf homo te worden. Hij, en heel Rusland met hem.

Er waren genoeg mensen op deze wereld die het niet begrepen: hoe kan het toch, dat een cultuur die zo geobsedeerd is met mannelijkheid, tegelijkertijd zo homofoob is? Vrouwen minderwaardig en/of achterlijk vinden, hypermannelijk machogedrag vereren, alleen maar tijd besteden aan mannelijke vriendschappen in badhuizen: waarom zou je homofoob zijn als je blijkbaar zo onnoemelijk ontiegelijk kneiterhard supergay bent?

Dat is natuurlijk bloedsimpel, wist Vladimir Vladimirovitjs Putin te weten: juist dáárom. Juist omdat je de hele dag doorbrengt met alleen maar zwetende naakte mannen in de sauna. Het vertrouwen dat die dan geen worsten tussen je billen schuiven moet dan 100 procent totaal zijn…

En in het geheim van zijn slaapkamer durfde Putin best toe te geven dat hij obsessief twijfelde aan zichzelf. Waarom keek hij alleen films met Burt Reynolds en Tom Selleck? Hij haatte zijn vrouw, en zijn minnaressen. Waarom?? Was hij te mannelijk… Of was hij Gay?? Nee, prevelde hij dan over bevende lippen, nee! Zelfs de bijbel zegt het! Alle vrouwen zijn kut, alleen mannen geweldig! Enkel mannen konden priesters zijn! Als de bijbel dat allemaal zegt, dan kan het toch niet gay zijn? Toch?? Of… Wel?

En als zelfs de machtige macho Putin al twijfelde, hoe moeilijk moest het dan zijn voor zijn ondergeschikten? Als Putin opstond in de sauna en zijn handdoek, oeps, ineens naar beneden viel, en hij, met spieren glimmend van het zweet, dan bukte om die handdoek op te pakken, zijn billen goed aanspannend- zouden zijn generaals en lijfwachten dan begrijpen dat hij dat alleen deed omdat het belangrijk is te tillen vanuit je benen, zodat je niet je rug vernacheld? Of zouden ze het zien als een vreselijke vleselijke uitnodiging??

Al die mannen die hem nodig hadden als grote leider… Het was zijn verantwoordelijkheid half naakt op een paard zittend gefotografeerd te worden, zodat zijn onderdanen gerust konden slapen in de wetenschap dat een Sterke Leider over hen waakte. Maar wat als zij die noodzakelijke, en begrijpelijke bewondering vanuit een esthetisch oogpunt zouden verwarren met… iets anders? Iets vleselijk lustigers???

Putin dacht er continue aan. Miljoenen mannen dienden onder hem. Mannelijke mannen. Wilde beesten met grote snorren en nauwelijks een greintje aan beschaving. De lijn was zo dun en strak gespannen… Wat als het zou knappen? Wat als ze losbreken, en Putin het slachtoffer zou zijn van de meest massale gangbang ooit gemeten?
Putin zag het voor zich. Al die mannen. Net als de rechercheur die als een seriemoordenaar moet denken, en zich afvraagt: ben ik geworden wat ik jaag? Of ben ik geworden… Wat ik op een manier altijd al geweest ben?

Om zichzelf, en Rusland te overtuigen dat hij echt niet gay was, was hij door de jaren steeds meer machoman geworden. De schoudervullingen in zijn pakken werd dikker en dikker, en als hij niet vervloekt was geweest met een dun behaarde bovenlip had hij allang een dikke Burt Reynolds snor laten staan. Niemand zou aan hem kunnen twijfelen. Behalve hijzelf, blijvend, waardoor hij nu zelfs aan het heilige concept van De Machoman twijfelde. Als hij meer macho werd omdat hij vreesde gay te zijn… Hoe stond het dan met alle andere machomannen in Rusland? Een machocultuur die al eeuwen gekweekt was, herinnerde hij zichzelf nooit graag maar al te vaak wel.

Wat als elke homo in Rusland zich, uit pure angst, uit compensatie, als de meest overdreven mannelijke man voordeed? Alle vrouwen gingen alleen naar macho’s. Ze planten zich voort, evolutionair bevoordeeld… Tot er na een paar generaties alleen maar ultiem macho raszuivere homofielen zijn?

Ja, lach maar. Putin wist het nog goed, die KGB vergadering van 12 December 1978.

Flashback tijd!!! Mijn favoriete tijd!! Maar wel volgende week woensdag weer, flash forward tijd minder favoriete tijd :-( het gaat allemaal snel genoeg geniet er maar gewoon van. Ok?

6 Reacties

  1. Als ik Putin zie, moet ik altijd kijken naar dat damesmondje van hem, en zijn niet bepaald wilskrachtig kinnetje. Zijn kin begint al haast gelijk onder zijn mond, niks vierkante, granieten kinnenbak. En wat een rare bovenlip: ontevreden en wulps tegelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *