Slagpunt: ombouwingen

Slagpunt. Dat is mijn nieuwe woord. Op google bestaat het natuurlijk al (op google bestaat alles en vanaf de tweede pagina is dat pornografische malware) maar niet in een woordenboek en DAAR GAAT HET OM. Behalve vandaag, want vandaag gaat het hier om: slagpunten. Slagpunten zijn, vanaf nu, alle punten in tijd waar ik op de tafel sla en roep: “EN NOU IS HET GODVERDOMME GENOEG GEWEEST.”

Discussie voorbij! Ik sla, pak effe alle belangrijke punten bij elkaar, en zwiep dan die hele verdomde kutdiscussie van tafel af. Voorgoed. Dus ook niet reageren op dit stuk tekst, want het is allemaal KLAAR. Vandaag: ombouwen! Transseksuelen! Vrouwen die geen vrouwen zijn maar wel vrouwen maar niet volgens alle vrouwen maar wel volgens andere! Vrouwen!!! Chicks with, or without, dicks!

In principe natuurlijk hartstikke intressant. Je doet een broek uit, en hee, opeens zit daar een piemel? Fucking raar!!! Of je kijkt een vies filmpje en een chick drilt een andere chick? Huh? Maar dat kan toch helemaal niet? Echt wel!! Ze heeft een DICK!! The plot-twist is th(s)ickening! Na ja lachen gieren brullen, maar zoals met alles wat alles is, wordt dat allemaal weer grondig en totaal verpest door mensen met een mening. En dan heb ik het niet over de mening “Ieeeuwww gatverredamme” of “Woah” of “Zo hee, gaaf!” nee met mensen die een mening hebben en dan doen alsof die heeeeeeeeel slim is. Alsof de kwestie superingewikkeld is waar je onwijs lang over moet nadenken en vooral tot vervelens toe over moet praten. Een chick with a dick… Is dat wel écht een chick? Wat IS eigenlijk de filosofische essentie van een chick ook al heeft ze een dick? Weet je niet dat er allemaal geslachten zijn, en als jij niet 100% voelt wat Arnold Schwarzenegger brengt je geen man bent maar 50 shades of nonbinair?

Hele wereld die over J.K. Rowling valt omdat ze het waagt vrouwen vrouwen te noemen (in plaats van “Wezens die zijn geboren met een baarmoeder” ik wou dat ik een grapje maakte) en dan denk ik, ja, misschien ben ik ouderwets? Mis ik een modern brein? Maar als mijn vriendin zegt dat ze een vrouw is en dan komt met “Joh hee, weet je nog toen we seks hadden? Ik heb/had eigenlijk een dick” dan ben ik in shock? En blijkbaar een soort nazi die transseksuelen vermoordt met niets dan geconcentreerde haat. Ok.
Nou ben ik nog een man, ik haal mijn schouders op en denk, ’t zal mij aan mijn rossige reet roesten wat jij van mij denkt. Maar die arme vrouwen! Originele vrouwen, dan! De hele geschiedenis worden ze met geweld onderdrukt door mannen, nu claimen ze dan eindelijk hun eigen plekje, dwars door of zeker toch heel hard duwend tegen dat glazen plafond. Vrouwenkunst? Mag er best zijn, is hartstikke leuk geprobeerd! Vrouwensport? Vast niet heel veel dimensies minder kut dan mannensport! … En wat gebeurt er? Komen er WEER mannen, die ditmaal vrouwen zelf moeten zijn, en zelfs DAARIN beter zijn dan vrouwen. Lekker samen douchen na vernederd te worden in je lievelingssport door de hormoongepompte uitbelulde vrouw 2.0, en dan een vrouwenhater genoemd worden als je dat niet glimlachend ondergaat hahaha het zou bijna grappig zijn als het niet stiekem toch zo grappig was!

Goed, dat dus, maar waar ik eigenlijk nog het meest moe van wordt is de andere kant van het debat. Effe serieus: hoeveel transmensen kent u? Hoe vaak heeft u een scharrel gehad, hop, broek uit, en schrok u zich het leplazerus omdat daar dus HELEMAAL geen kut zat maar een soort verbouwde binnenstebuiten gekeerde balzakbouwput-horrorshow? Precies. Maar als ik die rechtsconservatieven hoor panikeren krijg ik het idee dat iemand als Weird Duck (een of andere telegraaf “journalist” die echt zo heet, ik heb het gefucking googled) of het redacteurenkader van geen stijl elke dag naar een louche drag-queen bar gaan om daar op het toilet een “vrouw” af te batsen en dan bij het betalen zogenaamd boos gaan doen “Want daar zit een lul, he?? Ik VOEL het wel! Denkt ge soms dat ik een FLIKKER ben soms of niet, HE???”

WAAR GAAT DAT OVER?? Hele politieke debatten in Amerika over wie naar welk toilet mag. “Ja want stel je voor dat een man zich verkleed als vrouw en dan naar een vrouwentoilet gaat en IEDEREEN verkracht en VERMOORD, wat dan??”
…Nou, denk ik dan, misschien moet je dan eerder een wet instellen die het verbied mensen te verkrachten of te vermoorden? Misschien houdt dat de boosaardige mensen tegen? Ik bedoel zeggen dat mannen niet naar de vrouwenplee mogen is natuurlijk duidelijk de drastische finale oplossing, maar dan moeten al de goede verkrachters en moordenaars wel onder de slechte lijden. Is dat wat wij willen???

Mensen hier die boos worden als een kledingzaak kleding van vrouwen en mannen door elkaar gooit. Waar maak je je zorgen over, man? Dat je een winkel binnenloopt als grote gespierde machoman en per ongeluk naar buiten komt in een roze glitterjurkje en je toevallig op de Gay Pride iemand tegenkomt en dan nog twee iemanden en je die drie tegelijk onder handen en mond neemt tot je ineens beseft, ho hee, dit zijn dus mannen??? En je boos om je heen gaat slaan “WANT ALLEE IK BEN DUS GEEN VROUW EN OF FLIKKER, HE?? WAT DACHT GE WEL NIET?? DIT JURKJE KOCHT IK DUS PER ONGELUK, HE, OF NIET SOMS???”

Ik leef volgens de wet van de jungle. Als iemand lijkt op een wijf, zeg ik “Hoi mevrouw behhh wat ziet u er mooi uiiitt behhh hoe bedoelt u ik sta te dichtbij?”. Als iemand lijkt op een vent zeg ik “Pardon meneer sorry dat ik in de weg sta.”
Dat hele “Hen/zij” gedoe? Los van het feit dat ik hoe dan ook niet echt vaak mensen aanspreek in de derde persoon (en dus WEER niet snap wat nou het hele gedoe is), moet ik dan vooral aan die omhooggevallen lul van een Willem Alexander (die koning) denken met z’n “Uwe majesteit”. Ik wil hem best zo noemen; zodra hij zijn piemel in zijn eigen koninklijke kontgat weet te frotten en die gelijktijdig als één geheel schoon gaat likken. Want we willen allemaal wel wat, niet? Dat heet sociale interactie; ik geef, jij neemt, wij bepalen samen wat acceptabel is in ons onderhouden! Niet?

Mijn tolerantie voor mensen met een handleiding of anderzins “rugzakje” is laag. Rot op met je jammerige kuttrauma of hoogheidswaanzin, ga iemand anders vervelen. Ik heb geen zin om mijn briljante brein door eindeloze filters te trekken omdat “Woorden DOLKEN zijn” of majesteitsschennis, echt flikker op. Ik hoef niet vrienden met iedereen te zijn, en zolang ik niet in bosjes gehurkt zit met een honkbalknuppel om twee uur lang te gluren naar humpende homos en dan opspring en begin te meppen terwijl ik schreeuw “JA GE DACHT TOCH NIET DAT IK SOMS EEN FLIKKER WAS, HE?? OF WEL SOMS??” dan hee, zou ik denken, val ik nog best mee.

De sociale contracten die IK afsluit komen erop neer dat ik thuis in mijn stoel boos zit te kijken (ik ben niet boos hoor, ik heb gewoon een resting bitch face) en dan staan mijn al dan niet transseksuele vrienden in een lange rij om mij omstebeurt te vermaken met spitsvondigheden en wetenswaardigheden.
Maar ja. Door al die kutte hypocriete nepverontwaardiging de hele tijd in ALLE media BLIJF ik maar lastig gevallen worden met de hele tijd datzelfde KUTgezeik.
“Besef je wel wat ik gisteren op youtube heb gezien?? Wist je dat mensen zich laten OMBOUWEN??? En dan SPIJT krijgen???? Dat moet toch niet kunnen! Al die woke-heid!!! BAH! GATVERDAMME!”
Dan zucht ik, diep, als een leeglopende zeppelin, haal ik mijn schouders op en zeg ik: nou en? De hele wereld laat zich vol plastic giftieten en botox lippen installeren, hoeft toch ook niet verboden te worden? “Nee ja maar blablabla” ja maar INTRESSEERT ME NIET. Geen ENKEL tegenpunt, omdat die ALLEMAAL net zo achterlijk zijn. Oh boehoe, het zullen je kinderen maar zijn die zich laten ombouwen of zichzelf wurgen “Want tiktok dwingt ze” VOEDT JE FUCKING KANKERKINDEREN OP. HET INTRESSEERT ME NIET. DOE WAT JE NIET LATEN KAN! Bouw jezelf 23 keer om van man naar vrouw en terug! INTRESSEERT ME NIET! Bouw jezelf om tot een barbiepop! GA JE FUCKING GANG! MAAR! LAAT! MIJ! MET! RUST!!!!!

Meningen zijn leuk maar doe niet alsof ze er toe doen (behalve de mijne. Dat klinkt misschien hypocriet tot je beseft dat ik zo geniaal ben dat mijn mening waarschijnlijk gewoon een feit is en zo niet tenminste zou moeten zijn). Dat is alles wat ik vraag. En, weet je, raar idee, maar behandel mensen gewoon als individuen zodra je ze tegenkomt, niet als een hypothetisch abstract idee zodra je dat in je hoofd hebt geformuleerd? En ALS je dan perse seks met vrouwen wil hebben in het toilet van een drag-queen bar, doe dan gewoon wat ik altijd doe: vraag om een certificaat van Originele Vrouwheid. GELAMINEERD. Echte vrouwen hebben die altijd op zak. De kans op een transseksueel tegenkomen is natuurlijk maar 1 op 10.000 ofzo, maar dan nog: zekerheid voor de zonde! Vragen voorkomt klagen!! Doei en veel plezier met al die vrouwelijke™ seks!!

9 Reacties

 1. De hoogmoedswaanzin van de inclusiviteit komt mij ook m’n keel uit. Het is normaal om de schurft te hebben aan anderen tenzij ze tot je stam behoren. Weet je trouwens waar ik ook de schurft aan heb? Net doen of je NIET de schurft hebt aan anderen om te kunnen voortbestaan. Maar ja, helaas wel de realiteit. Uiteindelijk is het één grote samenzwering! Iedereen moet afhankelijk worden van IEDEREEN zodat we GEDWONGEN uit eigenbelang lief blijven doen doen en het nooooit meer oorlog wordt! Maar goed, dat is buiten de menselijke aard gerekend denk ik. Je ziet het aan Vlad en Vlod, die vechten mekaar ook te tent uit terwijl iedereen er schreeuwend omheen staat om ze aan te moedigen. Daarom hoop ik ooit een rijke klootzak te kunnen spelen als ik later groot ben. Dan haal ik een leuke ladyboy uit Thailand met wie ik dan goede sier ga maken among the jet set van St Tropez! En dan met hem trouwen in de kerk natuurlijk opdat ik zo zelfs DE HEERE dwing om daaraan zijn zegen te geven!!!

  1. Ik zat Molovich zijn zomergasten review te lezen op sargasso, waar het blijkbaar OOK ging over een transseksueel (Kippfest, influencer!!) en dan lees ik iets van iemand die schouderophalend iemand behandeld zoals iemand iemand zowieso zou behandelen, los van omgebouwd of niet. Zelfs met voornaamwoorden: “Lastig, maar goed, het gaat niet om mij maar om het/die” ofzo, ik parafraseer, corona dementie, het is een bitch. Anyhoo prima netjes dus, en wat staat er in de reacties? “Hoe DURF je het ombouwen te noemen echt LEES JE IN.” en daar heb ik de schurft aan, als “inclusiviteit” betekent: “Ik sta op de allerlaagste tree in het kippenhok en elke andere kip pest mij, dus verzin ik een paar extra stokken waar kippen op moeten zitten en IK zit op de hoogste daarvan.”

   1. Haha! ik heb het gelezen. Kostelijk! Der wille zur Macht in het kippenhok. Legden ze maar eens een ei in plaats van te kakelen over hun plekje op de ladder

 2. Lief van je Kippfest. Ja, ik had mezelf al wat schouderklopjes geven toen ik ineens tot het inzicht kwam dat ik wellicht, uit respect voor de gast in kwestie (Raven von Dorst dus) eens moest kijken hoe ze aangesproken zou willen worden. En dat dan respecteren. Dat momentje van inzicht had ik verdomme ongeveer om één uur in de nacht, nadat ik Raven von Dorst de hele tijd ‘zij’ en ‘haar’ had genoemd. Shit, dacht ik bij m’n eigen, heeft Rave vond Dorst net lopen vertellen dat ze zowel jongen als meisje is en jongen noch meisje, ga ik haar doodleuk als meisje behandelen. Ben ik dus net zo erg als haar ouders en de dokter die van baby Raven baby Rianne hadden gemaakt. Ik zoeken en zoeken, blijkt Raven een Instagrampost te hebben gemaakt waarin ze vertelt tweeslachtig te zijn, met helemaal onderaan de persoonlijke voornaamwoorden, en ik citeer: ‘Die / Hen/ Kijk maar’.

  Die ‘kijk maar’ had ik mooi als excuus kunnen gebruiken om raven toch met ‘Zij / Haar’ aan te spreken, maar dat heb ik dus niet gedaan. Ook al vind ik ‘Die / Hen’ echt heel erg lelijk in zinnen. Maar ik ben gaarne bereid me daarover heen te zetten.

  Dus ik op zoek naar alle zijtjes en haartjes om die te veranderen in de gewenste dietjes en hentjes, blijkt er toch even geen belletje zijn gaan rinkelen toen ik het woord ‘ombouwen’ had gebruikt bij iemand die eerst een man was en nu een vrouw.

  1. Was hen niet een hermafrodiet? Das allebei voor de prijs van één! Dat is niet ombouwen maar afbouwen! Of… Bijschaven? Klinkt al meer als “beschaafd” dus ik zal een petitie indienen om “in transitie” te vervangen door “bijgeschaafd” zodra normale mensen DAT gaan gebruiken ipv ombouwen. Stelletje lompe kuthorken, weten jullie niet dat het onrespectvol is “in transitie” te zeggen lees je anders effe in op hardcorechickswithdixxx.nl jezus hee :-(

   1. Die is inderdaad hermafrodiet, maar het ombouwen waarover ik het had, betrof een fragment over een vrouw die eerst man was. Ik weet niet zeker of ik haar vrouw mag noemen trouwens, maar soit.

 3. Wat moet die Raven haar piemel missen! Nu ze lesbisch is en vrouwen moet neuken. Waarom hebben ze niet allebeide geslachtsdelen laten staan? Dat is toch super?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *