Het wonder van Sinterklaas – de podcast

Jawohl, een nieuwe aflevering van Succes is voor losers. Met dit keer Het Wonder Van Sinterklaas. Precies tien jaar geleden al op deze plek verschenen, als tekst om te lezen. Nu dus om te beluisteren. Pas wel op: het is een vrij gruwelijk verhaal. En dan gruwelijk in de ouderwetse zin des woord, niet in de moderne zin, waarin het positief is. Nee, positief is dit verhaal niet. Het is pure horror. Er zal bloed vloeien. En zullen koppen rollen. En de geluidseffecten van Earforce liegen er niet om. Kortom, niet voor tere zieltjes…

 

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

4 Reacties

  1. Lezen en luisteren tegelijk maakt de tranen vloeiender. Beeldschoon Max. Over 10 jaar de verfilming. Heb ik nog even om Jozef goed onder de knie te krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *