Podcast: interview met de penis van Berlusconi

Alweer zo’n 10 jaar geleden plaatste ik op deze plek het uitgeschreven interview met de penis van Berlusconi. Omdat ik nu een podcast heb (en omdat Silvio weer eens een nieuwe partner heb), dacht ik: laat ik de geluidstapes eens afstoffen. Dus nu kunt u dit unieke interview met ‘het voornaamste lid van het parlement van Italië’ beluisteren. Ik kan u wel vertellen: de stem gaf me toen en geeft me nu nog steeds de kriebels. En dan niet het prettig soort kriebels. Meer unheimische kriebels. Het soort kriebels dat je krijgt als er iets dreigends boven je hoofd hangt. Aan het eind haal ik trouwens de Eros Ramazotti in mezelf naar boven.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

4 Reacties

  1. En bij de link ‘deze plek’ vinden we weer Ben Hoogeboom. Mijn dag is weer goed. Heeft hij ooit een mindere reactie ggeven? Nee? Dat dacht ik al.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *