VVMDNIA

Niet zonder trots kan ik mededelen dat het mij als kersverse secretaris van de Vereniging Voor Mensen Die Nooit Iets Afma is gelukt om het jaaroverzicht voor meer dan de helft klaar te hebben gekregen. Ik ben maar liefst tot november gekomen! Dat was nog nooit voorgekomen, vertelde de penningmeester mij. Hij wilde nog iets zeggen, maar werd onderbroken door onze voorzitter die van de wc kwam. Aan de groeiende natte plek in zijn broek te oordelen, had hij zijn spreekwoordelijke lul iets te vroeg terug in de broek gestopt. Nu zult u zeggen: spreekwoordelijke lul? Over welk spreekwoord gaat dit? Welnu, dat gaat over het spreekwoord: wie de lul te vroeg in de broek stopt, kan nattigheid verwachten.

De nieuwjaarsborrel waarin het gedeeltelijke jaaroverzicht werd gepresenteerd, was overigens een groot succes. Er stonden aan het eind van de avond meer dan driehonderd half opgedronken biertjes verspreid en de rekening bleek niet betaald, zodat deze jongen aan de afwas kon, maar dat mocht de pret niet drukken. Wat de pret wel mocht drukken was dat deze jongen ook de wc’s mocht schoonmaken, die stuk voor stuk niet bleken doorgetrokken.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *