Klaas Dijkhoff

De titel Demagoog van het Jaar wordt jaarlijks gekozen door het Eenvandaagpanel. De redactie van Eenvandaag is niet verantwoordelijk voor de keuze van het panel. Ze is het ook niet per se eens of oneens met de standpunten van Klaas Dijkhoff. Ze is wel verliefd op Klaas Dijkhoff. O, wat houdt de redactie van Eenvandaag van Klaas Dijkhoff. Als Klaas Dijkhoff een tienermeisje was en Eenvandaag een ietwat pukkelige jongen met een groot hart, dan had Eenvandaag nu in de stromende regen onder het raam van Klaas Dijkhoff gestaan om haar de liefde te verklaren, zich niet realiserend dat recht onder het raam van Klaas Dijkhoff de vader van Klaas Dijkhoff slaapt en die is van het soort dat niet al te diep slaapt, dus nou ja, je kunt het wel invullen: de vader van Klaas Dijkhoff is niet gediend van pukkelige jongemannen zoals Eenvandaag, want de vader van Klaas Dijkhoff weet als geen ander waar pukkelige jongemannen zoals Eenvandaag op uit zijn. Dus, Eenvandaag, houd uw handen thuis, houd de lul in de broek en keer huiswaarts! Er wacht een bord dampende erwtensoep.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *