Rutte Hartje Nederland (3/4)

In de vorige afleveringen heeft Nederland Mark Rutte verleid, en meegelokt naar een romantisch hotel waar je kan betalen per uur!!! Is dit… Echte liefde??? Lees snel meer!!!

Een half uur later stond Rutte te wippen op zijn tenen in de lobby van hotel de Wereld. Hier was de wapenstilstand van de tweede wereldoorlog getekend, wilde hij vertellen, maar Nederland zat giechelend aan de telefoon.

“Hihihi. Nee. Homo. Valse nicht. Hahaha. … Nee! Nee! Je bent een gore naarling, smeerlap! Hihihi! Hou op!”

Rutte deed alsof hij het afbladderende behang bewonderde om zijn nieuwe vriendin wat privacy te gunnen. Zijn nieuwe vriendin! Wat klonk dat fijn! Hij kon niet wachten Nederland aan zijn moeder voor te stellen! Het voelde niet eens raar dat Nederland een volle kop groter was! Zo zeker was hij dat dit goed voelde, wist Rutte dat te plaatsen. Fantastisch! Haha!

“Hee, ze komen zo,” zei Nederland.
“Wie? Komt er nog…”
“Heb je die kamer al geregeld?” dreigde Nederland.
“… Nee, sorry, ik ga gelijk…”
“Je gaat me helemaal dik neuken! Met die geile pik van je!” bromde Nederland in zijn oor. Rutte moest ervan rillen. Wat een achtbaan van emoties! Geen moment zou saai zijn met deze fantastische…
“KAMER,” riep Nederland boos.

“Oh ja. Sorry,” richtte Rutte zich tot de verveelde receptionist, die bij elk woord wat tot hem kwam een soort epileptische oogrol deed.
“Heeft u nog een mooie kamer voor ons? Voor… Nou, ik weet niet hoe lang, ik zou willen zeggen, mijn hele leven haha! Maar ik denk…”
“Kamer 2,” antwoordde de receptionist, de sleutel op de balie slaand, en zich weer naar de televisie draaiend.
“Begane grond. Rechtsaf. Twee uur vooraf betalen. Als borg.”
“Ok bedankt!” zei Rutte, hopelijk hard genoeg om boven de tv uit te komen, maar niet te hard om irritant te zijn. Hij wilde gewoon aardig zijn, niet opdringerig.

Toen Mark Rutte zich na het pinnen omdraaide zag hij twee giechelende mannen achter Nederland staan.
“Dit zijn Mark Pechtold en Arie Slob,” zei Nederland, “Zij mogen kijken.”
“Getsie seks,” giechelde Pechtold zachtjes tegen Arie Slob, die hard begon te gniffelen.
“BEK DICHT SLAAF!” brulde Nederland naar Pechtold, die ineenkromp.
“Moet ik voor straf uw voeten schoonlikken, Schoone Vrouwe,” zei hij nederig. Arie Slob beet op zijn onderlip, en schudde met zijn kont alsof hij met een staart aan het kwispelen was.

“Nee. Gore nicht.”
Nu moesten ze alle drie heel hard giechelen. Mark Rutte keek het stel verbijsterd aan. Dit was niet wat hij in gedachten had. Maar ja. In deze scene zijn dingen nou eenmaal een stuk bizarder dan je idealiter hebben zou, qua langdurige romantische relaties. Och, en als dit het enige was! Je droomvrouw opgeven voor dit?? Rutte zou gek zijn!! “Elke gek zijn gebrek,” zei Rutte altijd, en…
“Gaan we nou nog neuken of hoe zit het?” vroeg Nederland ongeduldig. Geïrriteerd naar zijn nagels kijkend, waarvan er blijkbaar eentje was afgebroken. Kutzooi.

Rutte glimlachte maar naar het stel, en leidde ze naar de kamer. Met trillende vingers deed hij de sleutel in het slot, en opende de deur.
“Wat een gore boel,” zuchtte Nederland.
“Ja, maar,” probeerde Rutte lachend het gesprek op economie te brengen, want dat vind hij reuze leuk, en hij hoopte dat hij dit enthousiasme ook bij Nederland zou kunnen opwekken, “Voor deze prijs, is het natuurlijk… Moeilijk…”

Hij begon wat te stamelen, van zijn a propos gebracht door de verveelde blik van Nederland, en het gegiechel van Pechtold en Slob.
“… Dan kan je natuurlijk niet… Verwachten… dat…”

“Ach houd je bek toch, homo,” zuchtte Nederland, zacht genoeg zodat Rutte het niet zou horen. Pechtold en Slob hadden het wel gehoord, en gingen harder giechelen.
“In de hoek! Niet dichterbij!” blafte Nederland naar ze, ondertussen zijn jurk uit trekkend.

Rutte werd bloedrood. Het was lang geleden dat hij voor het laatst een vriendin had. En naakt! Oh my god!! Koele lucht naar je gezicht wapperen!!
“Zal ik… Wil je misschien… Ehh zal ik je een massage geven? Liefje?”

“Trek die broek nou maar uit, Mooiboy. Deze kont moet dringend geneukt worden.”
Pechtold en Slob giechelden op fluistertoon, om daarna weer in volle aandacht naar Rutte en Nederland te staren. Kijkend en lerend. Misschien mochten zij ooit ook échte seks met hem hebben!!

Nederland was op een beha en naaldhakken na naakt, kroop op het bed, zijn kont naar Rutte presenterend.
Rutte trok nerveus de riem uit zijn broek, maakte de knopen ervan los, en liet het met het gerinkel van kleingeld en sleutels op de grond vallen. Hij viel bijna naar voren toen hij naar Nederland wilde lopen, omdat het klem zat tussen zijn schoenen die hij was vergeten uit te doen. Dan maar hoppend naar het bed.

Rinkelend als een cowboy kwam hij dichterbij. Rutte wilde nog zijn stropdas, colbertje en overhemd uitdoen, maar hij was zo nerveus dat zijn trillende vingers het niet voor elkaar kregen die kleine kutknoopjes uit die veels te strakke gleufjes te pielen. Maakt niet uit. Laat lekker aan. Eerste keren zijn altijd een beetje raar! Dat is het charmante ervan!

“Weet je zeker dat je dit wilt?” vroeg Rutte voorzichtig. Eindelijk kans op echte liefde, dan moet je voorzichtig zijn! Liefde is teer als de blaadjes van een roos.
“Mag mijn… Piemel echt in… Ehh… In… eh tussen jouw billen?”

Uh oh!!!! Een heuse piemel, tussen de billen van Nederland????? Als dat maar fantastische seks wordt!!! MORGEN!!!!!!!!!!!!

1 reactie

  1. Mark Rutte is een politicus die al jaren met twee verschillende monden praat en anderen zodanig voorliegt dat zelfs Pinokkio nog jaloers op hem kon worden! En het ware beter voor hem dat Rutte niet hetzelfde lot onderging als Karl Friedrich Hieronymus Baron von Münchausen ( 1720 – 1797), bijgenaamd de Leugenbaron!
    Deze edelman, die overigens echt bestaan heeft, was dol op het vertellen van allerlei volksverhalen, vertellingen en leugenverhalen dat zijn vriend (?) Rudolf Erich Raspe (1736 – 1794), die hier boeken over ging schrijven, hiermee onbedoeld het leven van de baron in de toekomst danig ging ruïneren!
    Baron von Münchausen (die er in het echt heel anders uitzag dan zoals hij in de boeken wordt afgebeeld) kreek door het boek opeens zoveel nieuwsgierigen en bewonderaars (?) op zijn dak dat hij er verlegen en horendol van werd! Hij had een enorme afkeer van al die nieuwsgierigheid, gevraag en gestaar van zijn bezoekers dat de baron toen als kluizenaar ging leven en in 1979 in stilte, somberheid en verbittering stierf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *