And your time is up!

Op zich heeft de speech van Oprah een aardige opbouw. Toch mis ik iets. Ze had de kans om de daad bij het woord te voegen. Om er echt een spektakel van te maken. En wel rond de zevende minuut, vlak nadat ze heeft gezegd dat de tijd van brutally powerful men op is en het publiek haar een staande ovatie geweest. ‘Their time is up’, zegt ze. En toen had ze persoonlijk moeten gaan worden. Ze had mannen in het publiek moeten gaan aanwijzen. ‘And your time is up!’, had ze dan moeten zeggen. ‘And your time is up! And your time is up!’ En elke man die ze aanwijst zou ter plekke in rook opgaan. Alle vrouwen zouden gaan klappen en juichen en de mannen zouden besmuikt meedoen, in de hoop de dans te ontspringen. Maar ze zullen de dans niet ontspringen. Eén voor één gaan ze in rook op en leggen ze het loodje. In haar enthousiasme zal Oprah zelfs Tom Hanks meenemen. Later biedt ze de fans van Tom Hanks haar excuses aan, want Tom Hanks heeft nog nooit in zijn leven ook maar iets fout gedaan, maar het moment ging met haar op de loop. En iedereen zou het begrijpen. Tom Hanks blijkt bovendien helemaal geen fans te hebben.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *