Condoleance Register

Lieve familie en vrienden, wat een verschrikkelijk nieuws, ik heb het pas een paar dagen terug gehoord en ik kan het nog steeds niet geloven. Wat een klap moet dit voor jullie zijn! Zo’n lieve meid, en veels te jong.

– Tante Flo en ome Bop

Ach wat erg. Zo jong en dan op zo’n manier, vreselijk. Ik wilde nog zoveel met haar doen. Sterkte.

– Geurt Heuvsteldam

Gecondoleerd, wat moet dit een pijn doen. En dan zo’n gouden griet, die alles voor iedereen over had. Al had ze het nog zo druk, ze maakte altijd tijd voor mij vrij. En altijd lachen, ik kan mij niet voorstellen waarom ze dit gedaan heeft.

– Knaake van der Feetsbant

Oh wat erg! Kniertje was een fantastische vriendin! Als ik kapot was van verdriet, en al mijn andere vrienden mij smeekten op te huilen met klagen en huilen, dan kon ik nog steeds bij haar terecht. Ik wilde haar toevallig gisteren nog bellen, omdat ik weer kapot was van verdriet. Ik kreeg geen uitmuntend op mijn stafrapport bij de supermarkt, dat kan je toch niet geloven? Na alles wat ik heb gedaan. Alleen omdat ik dingen niet pik die ik niet hoef te pikken, maar dat zullen ze weten. Moeilijk voor te stellen dat zij nooit meer de telefoon zal opnemen :-(

– Befje Snaat

Kniertje, waarom jij?? Je was altijd zo lief, zo steunend! Je was de enige die in mij geloofde, en altijd kwam naar mijn solo theater voorstellingen. Ik weet nog goed toen zelfs mijn moeder en mijn oma wegliepen, al twee uur voor het einde van mijn Anus Monologen, maar jij bleef geduldig luisteren. Wat een vriendin, ik zal je missen.

– Supradi Omatenzap

Lieve Pat en Andi, gecondoleerd met jullie dochter. Wat een verdrietig nieuws. En dan op zo’n manier. Ik begrijp het niet. Het zijn altijd de goeien. Ze had zoveel vriendinnen. en vrienden. Zoveel liefde om haar heen. En altijd klaarstaan voor de ander, dat was Kniertje. Ik had het heel lang heel moeilijk, en ik kon niet de zware dingen doen, zoals ontlasting van bejaarden wassen, omdat dat zo vies was, maar toen vroeg ik de baas of Kniertje het niet kon doen en zij deed dat zonder te mokken. Nooit een klacht, en dan zomaar ineens zelfmoord. Dat begrijp je toch niet. Liefs, een collega.

– Bet Hak

Gecondollerd namens alle colegas van Verzorgingstehuis Het Voorportaal. Kniertje, je was een topper. Ik begrijp niet waarom juist jij voor zon einde koos. Je was zon harde werker. Altijd dat beetje extra, als ik vroeg “Knierje helaas moet je overwerken want Thé is weer ziek” zei je nooit nee, hoe vaak jij de hele tent niet in je eentje draaiend hebt gehouden, ik weet het niet. Wat moeten wij zonder jou beginnen?

– Management van Het Voorportaal, Dick en Chok

Och Kniertje! Wat zullen we jou missen! We hebben met al je vrienden een liedje gezongen voor de deur, je zou het zo mooi hebben gevonden! Ik zal nooit vergeten hoe jij holp met Dylan, ik vond dat verschonen maar vies, en dat gejank maar irritant, en toen zei ik “Jij hebt toch ervaring met bejaarden poetsen, kan jij niet helpen” en zo’n schat, je zou er niet eens over denken om nee te zeggen. Al belde ik om drie uur ’s nachts, jij stond voor mij (en ons allemaal!!) klaar. Zie je aan de overkant xxxx

– Je Desibelle

Kniertje, nee!! Hoe moet ik je nu je auto terug geven?? Oh wat hebben we gelachen, je zei nog “Doe er voorzichtig mee want ik heb hem nodig voor mijn werk, echt nodig, er rijdt geen bus, doe alsjeblieft voorzichtig” en ja hoor, zul je het weten, ik ram hem natuurlijk gewoon met 100 de sloot in. En zo’n schat ben je, nooit heb je om een nieuwe gevraagd, ik schaamde me gewoon om het erover te hebben en toen vergat ik het zelfs, oeps. Waarom juist zo’n goeierd als jij dood moet gaan…

– Tanus

Kniertje, ik zal je zo vreselijk missen! Het grootste feestbeest van Sint Jop in’t Goor! Altijd kwamen we bij jou om te feesten, en nooit dwong je ons om weg te gaan of zelfs om op te ruimen, wat voor een rommel we er ook van maakten :-) Ik weet nog dat Kees die pui eruit trok met zijn terreinwagen en dat je ouders toen je het huis uit trapten door al dat gedoe met ons en dat je toen niet je droom kon waarmaken van studeren en maar in dat bejaardenhuis ging werken ofzo, maar wij lieten je niet in de steek! Dat appartementje van je hebben we wat mee laten maken, toch! Volledig uitgewoond haha! Zelfs toen Teun zei “BROMMERRRRRTHEMAFEESTJE” en jij toen zei “Nee alsjeblieft doe normaal” en wij toen toch allemaal met die brommers door je huisje scheurden, nou toen hebben we echt bizar wat schade toegebracht. HAHA ik zie nog voor me hoe dat achterwiel van Theo zijn crossmotor jouw bank vermorzelde, al die vulling die alle kanten opspoot :-) Mooie herinneringen :-) En nooit bracht je de rekening naar ons. Je neemt dat voor vanzelfsprekend, tot het te laat is. Ik wou dat we wat gezien hadden meis, waarom zei je toch ook nooit iets!

– Bokke Frenk

Ik kan het niet geloven, de populairste meid uit het dorp, waarom? Nooit zat jij te klagen, altijd vrolijk en gezellig. Iedereen hield zoveel van je, waarom kon je dat niet zien? Het zal voor mij altijd een raadsel zijn. Sterkte voor de nabestaanden.

– Botorstoon Ackt

Hoi sorry voor de timing, maar ik heb nog een rekening liggen voor een kapotte wiel van mijn motor, heeft iemand het adres van haar ouders? Bedankt, en Kniertje bedankt voor de herinneringen, die pakken ze ons nooit meer af!!

– Teun

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *