Brexit stemadvies: dikke vette NEE

Mensen vragen mij vaak: “Kippfest,” vragen ze dan, vaak, “Hoe sta jij tegenover een Brexit?”
JA NOU WAT DENK JE ZELF? Zeg ik dan. Want het is toch godverdomme duidelijk!! Stel niet mij die vraag, stel die vraag aan de geschiedenis! Wat gebeurde er in 1581 toen Nederland zich onafhankelijk verklaarde van de Spaanse Unie? Oh, hee, wacht: TACHTIG FUCKING JAAR OORLOG. Zutphen en Naarden UITGEROEID. Niks dan ELLENDE.

Verenigde Staten van Amerika? Oh, hee, leuk, onafhankelijk verklaren van het Britse Rijk. ACHT JAAR OORLOG. TIENDUIZENDEN DODEN. Welke mongool wil dat nou??
Dichter bij huis: de onafhankelijkheid van Belgie in 1830. Straks gooien die gekken de Schelde weer open. Dag handelsbelangen! Serieus, waar is het denken aan het algemeen belang gebleven?

“Ja maar Kippfest,” proberen de Brexit GEKKEN (zo noem ik ze, want dat zijn ze) dan voorzichtig te zeggen, “Maar er is toch ook een hoop goeds van gekomen? Al die onafhankelijkheden?”
Ja, goed voor wie? Straks gaat Engeland weg. En dan? Het zet wel effe een precedent he. Want kijk eens wie we nog meer in het Vierde Rijk hebben? Precies. Griekenland. En Griekenland, dat is een land als een onzeker wijf. En dat ligt op een smerig matras terwijl de rest van Europa het helemaal de vernieling in gangbanged. En ineens staat Engeland op van haar matras en loopt weg! Wat vertelt dat aan Griekenland? Precies. “Het is ok om op te stappen.”

NEE DAT IS HET FUCKING NIET. KUTKANKERSTRAAL OP, KUTBURGER MET JE KUTMENING. HET VIERDE RIJK IS NIET VAN JULLIE, DAT IS VAN BEDRIJVEN MET BALLEN DIE NIET TE BEROERD ZIJN ALLES STUK TE NEUKEN. Zijn jullie niet opgevoed ofzo? Kijken doe je met je ogen. Is het van jou? Nee? DAN BLIJF JE ER MET JE POTEN VAN AF.

Globalisatie is de oplossing. Wat gebeurde er toen het Romeinse Rijk instortte? Duizend jaar chaos van de middeleeuwen. Zien we het verband? Geen verdergaande globalisatie, duizend jaar ellende. SIMPEL SOMMETJE SUKKELS.

En het is niet alsof het Vierde Rijk HELEMAAL niks voor de burger doet. Als het een beetje meezit hebben we binnen een paar jaar geen hele hoge buitenland tarieven meer voor mobiele telefoons binnen het Vierde Rijk! Nou, en die dingen bestaan, wat, sinds 1992 ofzo? Toch maar mooi geregeld. Het duurt effe, maar dan heb je ook wat. En arme regio’s! Een aanzienlijk deel van jullie belastinggeld wordt gebruikt om gebieden te pimpen zodat onze bedrijven zich met een gerust hart kunnen vestigen in lage lonen landen en meer winst kunnen maken, meer winst is meer goed sukkels! Wat snappen jullie er nou niet aan? En als het Vierde Rijk lekker zo verder gaat worden alle drempels opgeheven zodat jullie je ook kunnen vestigen in lage lonen landen om lekker daar in onze fabrieken te werken. Waar het leven veel goedkoper is!

Anyhoo, stem met je verstand. Bedrijven gooien zo nu en dan nog eens een bot jullie kant op. NIET BIJTEN IN DE HAND DIE VOEDT.

1 reactie

  1. David Cameron en Londen waren ooit in 2013 juist in shock nadat een Britse militair was vermoord door twee extremistische moslimterroristen? Dan zal die kerel samen met de (linkse) Britse politici, die het decennia’s lang toestonden dat moslims en talloze allochtonen gastvrij werden ontvangen in Engeland, óók moeten bedenken waarom steeds meer autochtonen die lui gaan haten!
    De laatsten zijn jarenlang voorgetrokken boven de eigen bevolking die verplicht werden (net als in Nederland, Duitsland, Frankrijk enz.) zich aan hén aan te passen. Wie daar kritiek op leverde werd meteen door die afschuwelijke linkse islamvriendjes verketterd tot neo-nazi, rechtsextremist, xenofoob en nog meer van zulke onfraaie benamingen!
    De échte rechtsextremisten voelen zich door deze terreur zelfs zo verraden dat ze (samen met meerdere islamhaters) nou moskeeën gaan aanvallen, allochtonen en moslims bedreigen en dadelijk dezen op hun beurt zullen afslachten!
    Ik wens haast bijna dat die moslimextremisten hun linkse politieke “bondgenoten” gaan belagen om zo te laten merken hoe vreselijk dankbaar de eerstgenoemden zijn voor een omgekeerd discriminatieproces, jarenlange overbetuttelingen en onderwerpingen! Laten die moslim-, links- en rechtsextremisten elkaar maar bevechten op leven en dood want de fatsoenlijke burgers zijn hen allemaal liever vandaag dan morgen kwijt!
    Naar de bliksem met al die lelijke extremistische mensenhaters, overbetuttelende Europese politici en Engeland meteen via een Brexit voorgoed uit de gehate EU, gevolgd door Nederland en alle Europese landen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *