De Pinokkio Paradox

Mijn zoon had iets bedacht. Wat nu als Pinokkio zegt: ik ga mijn neus laten groeien. Als z’n neus dan niet groeit, liegt hij. En groeit z’n neus alsnog. Maar omdat ie daarmee de waarheid spreekt, groeit z’n neus niet. Mijn zoon bezweert dat hij dit helemaal zelf heeft bedacht. Zijn neus bleef klein.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

4 Reacties

  1. Helaas heb je bij de huidige politici meer figuren die een soort Pinokkio zijn omdat ze hun eigen leugens en (zelf)bedrog zo vreselijk verheerlijken, gelijk aan Frans Timmermans die ook aan zelfprijzing doen.
    Zoals koning Salomo, de wijze zoon van koning David, echter ooit in de Bijbel aangaf: “Het is beter dat een ander jou prijst dan dat jij jezelf uit je eigen mond prijst!” Laat die stomme idioot van een Timmermans, die zichzelf al zo verheerlijkte om het “geslaagde” massa immigratie, de islam en de EU, anders gewoon een lange neus, net als Pinokkio, opzetten dat hem VEEL beter staat en bovendien heb ik altijd al een bloedhekel gehad aan hooggeplaatste figuren die zichzelf steeds de Hemel in prijzen, gelijk naar de Farizeeër die God dankte dat hij zogenaamd geen zonden had en zo perfect leek terwijl de tollenaar zichzelf vernederde.
    Maar wie zichzelf verhoogd wordt ooit vernederd en wie zich vernederd eens verhoogd, net als Assepoester. Gelukkig is deze sympathieke jongedame veel leuker dan een dergelijke hooghartige kwal als die Timmermans en deze belediging zal iemand als Hans van der Linde vast geweldig vinden en vooral als Timmermans eens de straat wordt opgeschopt!
    Timmermans is niets anders dan een blauwe jakhals die ooit een zodanige lange neus zal krijgen dat zelfs de Blauwe Fee die niet meer kan wegtoveren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *