Plonsjes

Chaos, paniek in
de watertoren:
de vogel poogt wild
het water uit te
voordat de diepte
voordat de lucht
maar de uitweg

Hij ziet het niet meer
de toren berust
maakt zijn metaal nog
iets dikker

En wacht kalm
tot de plonsen
plonsjes worden.

René van Densen
René van Densen is schrijver, blogger, dichter. Hij treedt veel op in Gent, woont in Tilburg. Hij is de auteur van zeven bundels. Deze zijn tijdelijk allemaal gratis online te lezen via zijn website, RenevanDensen.nl. Verder is René de hoofdredacteur van Kutbinnenlanders.nl sinds de oprichting in 2008. In het verleden richtte hij Nachtburgemeesters.nl op (inmiddels ter ziele), was hij voorzitter van Stichting Clickburg (tbv het medium webcomics) en was hij hoofdredacteur én tekenaar van webcomics community Probeersel.com (bestaat nog altijd).

2 Reacties

  1. Doet me denken een sadistisch uitgave van “De Wachttoren” (Jehova blaadje):
    Ongelovig vogeltje verzuipt in het “water des verderfs”.
    ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *