Spinneweb

Het is raden
naar de draden
van het web

Zonnebaden
in de paden
op het web

Siergewaden
aan de wanden
Is het web

Randen, panden
niets is veilig
voor het web

René van Densen
René van Densen is schrijver, blogger, dichter. Hij treedt veel op in Gent, woont in Tilburg. Hij is de auteur van zeven bundels. Deze zijn tijdelijk allemaal gratis online te lezen via zijn website, RenevanDensen.nl. Verder is René de hoofdredacteur van Kutbinnenlanders.nl sinds de oprichting in 2008. In het verleden richtte hij Nachtburgemeesters.nl op (inmiddels ter ziele), was hij voorzitter van Stichting Clickburg (tbv het medium webcomics) en was hij hoofdredacteur én tekenaar van webcomics community Probeersel.com (bestaat nog altijd).

2 Reacties

  1. Daar twijfel ik niet aan. Boze tongen beweren dat het internet daarvoor uitgevonden is. Andere boze tongen maken een paar dozijn selfies en smijten die op tien plekken online.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *