Puik

’t Gaat puik en top en goed en fijn
Het kon simpelweg niet beter zijn
Een heel gewoon gáán met de banaan
De paden uit en de lanen aan

’t Gaat top en goed en fijn en puik
Ik denk dat ik de kansen ruik
Een wereld open, klaar voor de pluk
Ik loop echt over van het geluk

’t Gaat fijn en top en puik en goed
Weer ras vooruit met volle moed
Niet blijven staan want dat is dom
Schouders eronder pompiedom

’t Gaat goed en puik en fijn en top
Ik draaf hier in een vol galop
Ik zing ik lach ik zie niet af
Ik vier het leven en niet het graf

’t Gaat tuik en fop en poed en gijn
Jij wou nog bier, jij wou nog wijn
Nog maar een rondje, niet naar huis
Geen lamlendig hangen voor de buis

’t Gaat fuik en pijn en toed en gop
Ik hef mijn glas en drink er op
Het enige dat u horen wil
Want leed is traag en staat zo stil

’t Gaat pop en tijn en foed en guik
Het borrelt en klotst al in mijn buik
Nog eentje dan, voor de ambiance
Wat hebben we allen toch een boel chance

’t Gaat pijd en gon en toek en fuip
Met z’n allen blijven we aan de zuip
Met een steeds en almaar groeiende groep
ALLEMENSEN

Wat een troep !

René van Densen
René van Densen is schrijver, blogger, dichter. Hij treedt veel op in Gent, woont in Tilburg. Hij is de auteur van zeven bundels. Deze zijn tijdelijk allemaal gratis online te lezen via zijn website, RenevanDensen.nl. Verder is René de hoofdredacteur van Kutbinnenlanders.nl sinds de oprichting in 2008. In het verleden richtte hij Nachtburgemeesters.nl op (inmiddels ter ziele), was hij voorzitter van Stichting Clickburg (tbv het medium webcomics) en was hij hoofdredacteur én tekenaar van webcomics community Probeersel.com (bestaat nog altijd).

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *