NSS = decoy

Orion-patrouillevliegtuigen en bombardiers van de Australische luchtmacht, een Boeing P-8 Poseidon van de Amerikaanse marine, drie oorlogsschepen en een ijsbreker van de Volksrepubliek China et al kammen as we speak de Indische Oceaan op zoek naar brokstukken van de vermiste Boeing 777 van Malaysia Airlines.

Tevergeefs, voel je aan je water.

Terwijl al dat moois op gepaste afstand bezig wordt gehouden heeft Boeing 777 ergens ongeregistreerd een pitstop gemaakt, werd toegerust met een cloaking device van stealth technologie en tjokvol gestouwd met alle vuile bommen die te vinden waren. Het toestel koerst thans, bemand door moderne kamikazen, naar coördinaten 52° 5′ NB, 4° 18′ OL.

Daar aangekomen zullen ze echter enkel de Hagenese bevolking treffen. De Nucleaire Top heeft namelijk heel ergens anders plaats. De regeringsleiders die met veel bombarie daar rondlopen zijn dubbelgangers. De echte zijn immers niet zo gek als zichzelf zo pontificaal tot doel te stellen.

 

 

 

 

 

Oud Zeikwijf
Beroepsbrokkenpiloot. Vloog nochtans op haar achtste reeds rakelings langs bergkammen om berggeitjes en bergmarmotjes te tellen. Is tot haar eigen verdriet gemodelleerd naar haar vader, een onbehouwen Italiaanse charmeur met een groot hoofd en een passie voor even belachelijke als tijdrovende hobby’s. Komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Heeft in Japan gewoond. Woont sinds begin jaren ’80 in een boomhut op het Waterlooplein in ‘Magies Centrum Amsterdam’, van waaruit ze haar schrijfsels via rooksignalen aan de redactie doorseint. Ze schrijft ook voor AT5, Sargasso en voor Kutbinnenlanders. En op haar eigen stukje internet: oudzeikwijf.com.

2 Reacties

    1. Dat weet je maar niet. Er kan van alles plaatsvinden in zo’n stealth vliegtuig dat voor het oog verborgen blijft…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *