een nieuwe lente, een nieuwe look

lammetjes

Ja, dat is even schrikken. Uw vertrouwde pleisterplek voor uw dagelijkse portie vleesch noch visch ziet er ineens heel anders uit. Bent u aan het hallucineren? Nee hoor, er is niks mis met u. Alhoewel, daar kan ik uiteraard niet over oordelen. De kans is eigenlijk vrij groot dat er iets mis met u is. Anders zat u wel iets anders te lezen. 

Maar of er nu wel of niet iets mis met u is, dat uw vertrouwde Nurks er ineens heel anders uit ziet, klopt als een zwerende vinger in een varkensaars. Als CEO van dit digitale paradijsje heb ik nu eenmaal de macht om te veranderen wat ik wil veranderen. En aangezien ik uitgekeken was op dat magazine-uiterlijk, heb ik gisteravond een half uurtje door wat wordpress-thema’s zitten grasduinen, met dit als resultaat. Heb er verder enkel een logo boven gezet en that’s it. U kunt hieronder kwijt wat u ervan vindt. Wellicht luister ik naar eventuele suggesties. Wellicht ook niet. Daar laat ik mezelf geheel en al vrij in.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

8 Reacties

  1. Beste nurkse CEO, fijn te lezen dat u uw zondagavonden nuttig besteedt. Schitterend werk trouwens, alleen mis ik Philip Seymour Hoffman zo…IRL en op de foto eerder op uw Nurksie.

  2. Erg mooi Herr Molovich! Ik ook heb een broetje dood aan al die visuele liflafjes. Ze maken het laden ook zo verrekte lang duren.

    1. Dat mag trouwens ook ipv die cut en pasta zooi, die nurkse koppen. Ik vind cut en pasta allemaal wel leuk en aardig, maar ik begrijp niet goed waarom dat jaar in jaar uit op de voorpagina moet staan. Maar dat zijn mijn magere twee centjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *