Kozakkenlied

image

Nog even en de spelen zijn voorbij
Weg camera’s, reporters en geen vragen
Dan worden Pussy’s in elkaar geslagen
En mietjes zijn voor ons ook geen partij

Genoeg over rechtvaardigheid gezeurd
Nu opgerot want wij zijn aan de beurt

Schokkende beelden van Kozakken die in Sotsji met de zweep inslaan op
Pussy Riot.

1 reactie

  1. Dat de Kozakken eeuwenlang al een drang naar vrijheid kenden en in tijden van oorlog en revolutie zo vreselijk tekeer konden gaan is maar weinig bekend in het westen.
    De nazi’s hadden tijdens de oorlog honderdduizenden, zo niet een paar miljoen, Europese en Aziatische collaborateurs in dienst, vooral uit Rusland, en velen van hen waren vaak nog erger dan de Duitsers! Zo hebben de aanhangers van de Kroatische Ustaše (een katholieke-extremistische beweging) in het voormalige Joegoslavië zeker 750.000 orthodoxe Serviërs, joden en zigeuners gruwelijk afgeslacht en hadden de Ustaše veel sympathie voor de islam!
    De Duitsers beschikten tijdens de Opstand van Warschau in 1944 bijvoorbeeld over Russische eenheden zoals de SS Stormbrigade RONA (Kaminski Brigade), de SS-Sturmbrigader (36. Waffen-Grenadier-Division der SS) waaronder zich allerlei stropers, misdadigers, verkrachters, veroordeelde SS’ers, concentratiekamp-gevangenen bevonden, geleid door SS-Obergruppenführer Erich von dem Bach-Zelewski (1899-1972) en Oskar Dirlewanger (1895-1945) en nog een aantal andere nazi-soldaten waaronder Oekraïners en Centraal-Aziatische eenheden. Dezen gingen tijdens de opstand gruwelijk tekeer tegen de Polen waardoor zij zeker de grootste bewondering van ISIS hadden gekregen!
    Bovendien beschikten de Duitsers nog over eenheden Kozakken en Krim-Tartaren (dezen waren ook overwegend pro-islam) die zich in Rusland en de Krim schuldig maakten aan gruwelijke oorlogsmisdaden en hierna zich zelfs in Joegoslavië, Italië, Frankrijk en België als beesten huishielden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *