Ding Dong

Deur aan deur
Verkopen we hetzelfde
Woord

Vermomd als een
Open vraag over
Jou

De tanden breed
Als een rij
Zerken

En het plezier
Van een ravenloos
Kerkhof

Wat blijft leven
Is de volharding
Zelf

De echte entreeprijs
Van dit geestelijk
Decreatiepark.

René van Densen
René van Densen is schrijver, blogger, dichter. Hij treedt veel op in Gent, woont in Tilburg. Hij is de auteur van zeven bundels. Deze zijn tijdelijk allemaal gratis online te lezen via zijn website, RenevanDensen.nl. Verder is René de hoofdredacteur van Kutbinnenlanders.nl sinds de oprichting in 2008. In het verleden richtte hij Nachtburgemeesters.nl op (inmiddels ter ziele), was hij voorzitter van Stichting Clickburg (tbv het medium webcomics) en was hij hoofdredacteur én tekenaar van webcomics community Probeersel.com (bestaat nog altijd).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *