Onaf

Het hart is niet af
 want
Het spelletje niet meer
 mee

Zonder verlies wil ik ten
 onder
Boven klikt het licht
 aan
Alles uit en alles
 in
Alles rond en nooit meer
 af

Daar, twee plaatsen vrij, ik er
 tussen
Halve thuizen, nergens
 over
Ik vlucht het niets
 in
En wacht

onaf.

René van Densen
René van Densen is schrijver, blogger, dichter. Hij treedt veel op in Gent, woont in Tilburg. Hij is de auteur van zeven bundels. Deze zijn tijdelijk allemaal gratis online te lezen via zijn website, RenevanDensen.nl. Verder is René de hoofdredacteur van Kutbinnenlanders.nl sinds de oprichting in 2008. In het verleden richtte hij Nachtburgemeesters.nl op (inmiddels ter ziele), was hij voorzitter van Stichting Clickburg (tbv het medium webcomics) en was hij hoofdredacteur én tekenaar van webcomics community Probeersel.com (bestaat nog altijd).

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *