Update layout

Hooggeëerde Nurkslezer,

Vorige week heeft zich een update van de website gemanifesteerd. Niemand van de crew begrijpt hoe dat kon. Wel is het zo dat WordPress al maanden zeurde om een update; iets dat wij blijmoedig (en naïef?) negeerden. Nu heeft WordPress een coup gepleegd en ons met een voldongen feit geconfronteerd. Een nieuwe layout. Met hier en daar een mankement. Dat hoort immers bij updates. Elke keer dat zoiets plaatsvindt ben je uren bezig met damage control, dat kent u zelf ook wel.
Welnu. Het kon niet slechter vallen. Het voltallige webteam van Nurks zit de laatste dagen tot de oren in andere bezigheden, met name verhuizen, de Soort van Blogparel en het Blogbal. Niemand heeft tijd te wijden aan de layout van onze geliefde Nurks. Dus, beste lezer, vergeef ons aub de afwijkende uitstraling van uw favoriete webmagazine! Zodra de externe druk wegvalt zullen we met man en paard daaraan gaan werken. Heel snel zult u weer kunnen genieten van een prachtige Nurks, dé ware parel onder de webzines.

NB: Het Blogbal is er voor alle bloggers en hun lezers. Welkom! U kunt bovendien tot dinsdagmiddag 12 maart stemmen voor de Blogparel en wel hier.

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *