Ode aan het alurinium

Verdwijnen doen ze
De pisgoten van weleer
Het putje van de verdronken vergetelheid in
En ze keren nooit weer
Individualisme heerst nu
Iedereen zijn eigen gezeik
Even, heel even
Voel je je met herinneringen
Aan tijden van je naam
Schrijven op de maat van
De muziek
De watermanagende koning te rijk.

René van Densen
René van Densen is schrijver, blogger, dichter. Hij treedt veel op in Gent, woont in Tilburg. Hij is de auteur van zeven bundels. Deze zijn tijdelijk allemaal gratis online te lezen via zijn website, RenevanDensen.nl. Verder is René de hoofdredacteur van Kutbinnenlanders.nl sinds de oprichting in 2008. In het verleden richtte hij Nachtburgemeesters.nl op (inmiddels ter ziele), was hij voorzitter van Stichting Clickburg (tbv het medium webcomics) en was hij hoofdredacteur én tekenaar van webcomics community Probeersel.com (bestaat nog altijd).

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *