K4

“”Prins BernHARD maakte zijn naam waar. Maxima schokte onder het hemelse geweld wat Bernhard als een duivelse god der liefde over haar dijen liet bulderen. Vloedgolven van passie deed haar bilvlees beuken tegen de havens van prins Bernhards handen, die soms de haven verlieten om die dikke billen een pets te verkopen. Rood! Wordt ROOD!
Een zuigend geluidje kwam ploppend tevoorschijn, echos van de geile kutnatstromen uit die grote, dikke, natte, kut, van Maxima.
“Iek KOOOhOOOOhOOOOMMM!” schreeuwde ze.
“Ich finde das leuk wann du met das accent prasst,” hijgde geile Bernhard.”

“Is dat geen majessteitschennis?”
“Hoezo? Ze vind het toch lekker?”
Om haar standpunt te verduidelijken haalde Kathleen een vingertje door haar doorstroomde sneetje, en likte onschuldig het poessap weg.
“Lekker toch?”
“Hahahaha gekkie,” zei Kristel met zo’n lekker gekke zazjte zjee, “WIJ vinden het lekker, maar het koningshuis is natuurlijk nooit zo geil als jouw geile verhalen doen vermoeden over onze wildste fantasieen.”
Kathleen keek sip. Ze had gelijk, natuurlijk. Het koningshuis kon nooit zo geil zijn als in haar wildste fantasieen. Daar waren ze te… wild voor. Ze keek nog even naar de regels die ze net getypt had, en deed toen met een zucht de monitor uit.
“Kom,” troostte Kristel haar, “We gaan wel onze nieuwe danspasjes instuderen.”
“Dan zorg ik wel voor de limonade!” lachtte Karin, die net binnen kwam lopen met een dienblad waarop drie grote lazen limonade stonden.

KLABAM!!!!!!!!!!!

“IEK!” gilde Karin, en schrok zo hard dat ze de limonade over zichzelf heen gooide. Haar lijfje was nu zeiknat en plakkerig door alle limonade. “Wat was dat?”
“Het kwam van buiten,” zei Kristel, “Kom, we gaan kijken.”
Ze renden huppelend naar buiten, en zagen daar een zwarte begrafenisauto total loss om een boom gekruld staan. Mensen stapten uit, duizelig hun evenwicht hervindend.
“Oh mijn god,” fluisterde Kathleen wijzend, “Kijk!”
Het waren niet zomaar mensen die daar rondjes liepen te zwalken, het waren Koningin Beatrix, Prins Bernhard, Kroonprins Willem-Alexander, Kroonprinses Maxima, en Mister Pieter van Vollenhoven!!!!

K3 keek elkaar aan. “Jeetje,” begon Karin hardop, zij het aarzelend, “Gaat het wel met u?”
“Kunnen…” sprak Kathleen met trillende bovenlip, “… Kunnen wij u een kopje koffie aanbieden? Voor de schrik?”
“Ja nou!” sprak Willem-Alexander, met een olijke glimlach op hen afstappend, zijn hand alvast uitstekend om de hunne vriendelijk te schudden, “Mijn naam is trouwens Willem-Alexander,” zei hij met zijn sexy stem, “Hoe heet z… heten jullie?”
“W…wij zijn K3,” zei Kristel bijna hijgend van geilheid. Ze kreeg een nat plekje in haar broekje.
“Kom toch binnen…” maakte Karin het af.

Nou, even later zaten ze binnen. Willem-Alexander en Bernhard waren even naar de w.c. gegaan, en kwamen toevallig net terug toen Kathleen met trillende handen de koffie binnenbracht.
“Hee jongens!” Zei Beatrix in een lekker gezellig sfeertje, “Wel de handen gewassen he?”
Hahaha, iedereen ging zitten en kreeg een bakje koffie.
“G..Goh,” stotterde Kristel, “Wat br..br…BRRRR…BRENGT jullie hier?”
Ze kon zich wel voor het hoofd stoten! DE kans op haar wildste fantasieen uit te laten komen, gaat ze stotteren en domme dingen zeggen!
“Nee,” dacht Kathleen, “Niks is mislukt. Er valt niets te mislukken. Het koningshuis is toch niet echt geil. Het is alles slechts een fantasie. Een kapotte fantasie. SCHERVEN VAN LIEFDE DOORBOOR MIJN STERVEND HART!”
Haar tepeltjes werden hard.
“Wir waren der Claus an het herbegraven,” zei Bernhard lachend, “Aber ja, Der kar konte lekker schnel, und dan weist du das wohl!”
“Ja we gingen lekker HARD, he opa?” riep Willem-Alexander. Verbeelde Kathleen het zich nou, of zag ze daar een stiekeme vette knipoog tussen de twee? Ze keek nogmaals, maar zag nu alleen Bernhard en Willem-Alexander geinen naar Maxima door net te doen alsof ze een auto zaten te besturen en “VrRrrrROEM, VRRROEM” te roepen, en “IEEEEEH!” en dan hard aan het denkbeeldige stuur te trekken. Maxima deed net alsof ze schrok door haar armen omhoog te zwaaien. Iedereen lachtte, als ware het in een roes voor Kathleen.

“Sorry,” wekte een ongelooflijk zachte maar toch diep geile stem Kathleen uit haar roes. Ze keek in het zo vriendelijk zachte gezicht van Maxima. Kathleen deed als reflex haar lippen uit elkaar. “Iek zou kraag de wekenwacht bellen, mak dat?”
Kathleens buikspieren trokken onwillekeurig samen. “De telefoon staat in de hal…” fluisterde ze. “Dank ie…” zei Maxima.
Kathleen zwijmelde weg. Ze keek naar Karin en Kristel. Gezellig te babbelen met het koningshuis! Beatrix lachtte veel, en zat verrassend relaxed onderuitgezakt op de bank. Mr. Pieter van Vollenhoven was de mysterieuze van het stel. In diepe gedachten verzonken, als een echte filosoof. Dat had ze nou nooit verwacht. En Bernhard! Nou die kon prima meekomen met Wim-Lex! Het leken wel twee ondeugende schoolkameraden bij mekaar, dat gekke stel! Hier, daar petste Wim-Lex Bernhard op het hoofd net als bij Benny Hill, en Bernhard reageert door hem in de houdgreep te nemen en lachend Willem-Alexanders haar door de war te wrijven! Kathleen glimlachte.

En toen kwam Maxima lijkbleeek terug. “Iek wou die telefoennoemer opsoeken op dat internet…”
Ze had de monitor aangezet! Het verhaal dat nog steeds openstond! Kathleen’s adem stokte, dit was het einde. Ze zouden, zij allen, haar HATEN.
“…en iek wiel NOE dat die poes gelikt wordt.”
Maxima deed haar jurk omhoog.

Opeens stonden Prins Bernhard en Willem-Alexander op, trokken de broek naar beneden, en gingen naast Maxima staan, beiden met een hand haar betastend, met de ander zichzelf aftrekkend.
“Wij hadden het al gelezen, toen we net naar de wc gingen. Sterker nog: we herkenden de stijl van de verhalen van het internet. Jij bent “Kathleen van K3″ die al die geile verhalen post waarop wij ons elke nacht aftrekken!”
Beatrix scheurde haar jurk-hoed combinatie aan flarden. “Dus die geile dozen zijn dat lekkere K3! Zozo!”
Ze keek superheet. “Mijn geile gerimpelde dikke tieten roepen om tongetjes hoor,” zei ze zwoel met haar dingen spelend.

Tot dan toe keek K3 vooral verbijsterd. Maar nu begrepen ze dat al hun wildste fantasieen zouden uitkomen. Zonder aarzeling trokken ze hun jurkjes en slipjes uit (behalve Kathleen want die draagt nooit slipjes) en ze wouden al bijna naar het koningshuislid hunner keuze huppelen toen Pieter van Vollenhoven (inmiddels ook naakt, op zijn trui na dan want die kreeg hij niet uit) geheimzinnig lachend het “STOP!” gebaar gaf naar K3. K3 wachtte ongeduldig af.
“Laten we eerst die geile limonade van die geile Karin aflikken,” zei hij mysterieus. Iedereen sprong op, en dook naar Karin toe. Ze had nog nooit zoveel tongen gevoeld over haar kletsnatte, stroperige lichaam. Ze kronkelde wellustig door de tongenwaas heen.
“Samen spelen, samen delen,” lachtte Maxima, en presenteerde haar kut aan Karin, “Zoviel tongentjes voor jou, dan mag jij samen met mij die mijne kut bespelen!”
“Ohhh,” zei Karin, “Ge hebt in het echt net zo’n grote dikke poes als ik mij had voorgesteld in mijn wildste fantasieen.”
“Ienderdaad,” zei Maxima, “Maar dat ies toch logisch met zo enen babie door de poes gedrukt!!

Karin en Maxima lachten even, maar gingen toch snel serieus kneden aan die bloeddoorlopen schaamlappen. ZO NAT: godverdomme geile dikke gore vette tyfuspoes…
Beatrix ging verder onderuitzakken op de bank, en gebaarde iedereen te komen. Ze trok aan de piemels van Pieter van Vollenhoven en Prins Bernhard, die geil zijn heupen stootte om haar hand te NEUKEN gewoon. Willem-Alexander smeerde zijn zeiknatte voorbevochte piemel tegen de eveneens kletsnatte poes van Beatrix, en K3 golvden met hun handen over het oude, maar nog steeds zachte lichaamsvlees. Beatrix onderging brommend haar genot.
“Te…” kreunde ze. Ze was ZO geil dat ze nauwelijks kon praten. Jezus.
“Te… weinigpiemels,” hijgde ze moeizaam uit, steeds harder trekkend aan de piemels die WEL ter haar beschikking stonden. Willem-Alexander begreep wat hem te doen stond, en liep weg. K3 keek verbaasd op. “DOORGAAN!” schreeuwde Bernhard woedend.
Karin bood haar kont aan om het goed te maken. Bernhard grijnsde, en balde zijn vuist.

Terwijl Kathleen boven Beatrix ging hurken en haar zeiknatte kutje depte op de tieten van Beatrix, hoorden ze gebonk, en een krassend geluid. Willem-Alexander was terug. Met de lijkkist van Claus. “Wie riep er hier om piemels?” schalde Willem-Alexander, wiens bungelende penis Kristel GEK MAAKTE en erop deed storten om hem slubberend te pijpen. Wild van besmettelijke geilheid kankerstraalde Willem-Alexander de lijkkist gewoon maar voor zich uit. De kist barstte open en het lijk van Claus rolde eruit. “CLAUS!” brulde Beatrix, en schudde de geile lichamen van zich af om met trillende handen Claus te ontbroeken. Een enorme stijve blauwe lul kwam tevoorschijn.
“Ooohoohoooohww…” steunde ze, de lul binnen haar gloeiende kutje schuivend. Pieter van Vollenhoven ging met zijn reet voor haar gezicht staan en liet zijn aarsgat door Beatrix’ tong uitbaggeren, en pakte daarbij Kathleen om haar helemaal suf te neuken in de kont. Ja, hij had wat met konten, die Pieter. Kristel en Karin gingen bij zijn handen staan en werden toen zelfs anaal gevingerd! Ze keken omhoog uit extase.

Bernhard en Willem-Alexander hadden ondertussen uit een koffer die ze al bij zich hadden allemaal verkleedkostuums gepakt: een soort van kinky versie van een nazi-S.S. uniform, met open kruizen en open ruimte voor de tieten voor de dames. “Trek aan!” riepen ze. Iedereen gaf enthousiast gehoor om lekker verkleed verder te sexen, en toen…
Het licht werd gedimd. Kathleen keek verbaasd om. In de deuropening stond Maxima, ingepakt in een duct-tape, op haar gloeiende dikke kankerkut na…
“Iek wiel ZO hard keneukt worden…”
De geile wanhoop die in haar stem klonk was overdonderend. En die poes was ook verdomme ZOOO geil… Glimmend, dik vocht…. oooh…

Willem-Alexander keek bewonderend naar zijn eega haar uitgeplatte tieten. Pieter van Vollenhoven en Bernhard trokken langzaam en zwijgend hun piemels uit K3. Zelfs Beatrix stopte even met raggen op Claus, en trok respectvol haar S.S. uniform recht.
“Verkrakt mij,” bevool Maxima.
“Gottverdammt…” fluisterde Bernhard.
Willem-Alexander glimlachtte. Hij wist het wel.

K3 besloot samen met Beatrix Claus te pijpen en te strelen, om daarbij te kijken naar het schouwspel dat Pieter van Vollenhoven, Bernhard, Willem-Alexander en Maxima zouden opvoeren.
Heel lief en omstebeurt namen ze slurpende slokjes van die lekkere dode sopstaaf, onderwijl met grote ogen van de Majesteuze verschijningen genietend.

Willem-Alexander begon. Met een welgemikte vuistslag (mikken DOOR het hoofd) knalde hij Maxima’s hoofd tegen de grond, om haar gelijk oraal te verkrachten met zijn piemel, die hij gewelddadig naar binnen pompte. “Stik in de pik!” riep hij, “Stik in de pik!”
Maxima kokhalsde en hoestte luidkeels. Dit was het signaal voor Pieter van Vollenhoven om haar ruw bij de billen op te tillen, te knijpen, EN DIE TONG DIEP IN HAAR AARSJE TE LATEN VERDWIJNEN, oohhh god die natheid… Bernhard wurmde zijn stomende lichaam (GLINSTEREND van ZWEET) in positie om haar lekker hard in die dikke geile kut te verkrachten, die vuile kut beurs te neuken, dat het SPERMA eruitdruipt jaaaaaah geile, dikke, kutttttt, zo lekker nat he? Het glijd erin en eruit he?? Sop…sop…sop flop flop sop jaa, harder, dat je die billen hoort schudden!! En dat het kutje gaat schuimen! SCHUIM! smerige dikke KANKERKUT! KAPOTRAGGEN! KLOTEKUTKANKERKUT!!! GODVERDOMME IK WIL DIE KUT KAPOT MAKEN MET HAMERS EN MESSEN SNIJDEN EN SLAAN DIKKE LIPPEN DIEP! DDDDDIIEEPPP IN DIE KUT MET DIE PIEMEL!!!! ERUIT HALEN EN DIE DIKKE GLIMMENDE EIKEL STUKWRIJVEN OVER DIE GFODVERDOMSE, -VERGETEN KUTKNOBBEL DEPPEN!! DEPPEN DEPPEN DEPPPEN SLAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SSSSSSSSSLLLAAAAN!!!!!!!!!!!! POMPEPOMPEPOMPEPOMPEPOMPEPOMPEPOMPEPOMPEPEPEPIEMELS INKUTJES PIEMELS IN KUTJES PIEMELS IN KUTJES TIETENTEITENTIETERIOETRHIIHASDFUIASEF!!!

“STOP!!!” riep Maxima.

Iedereen hijgde na. Bernhard zweette als een opgewonden rund, en wreef diep steunend zijn piemel bijna stuk tussen die gloeiend geile kutlippen van Maxima.
Eveneens zwaar reutelend ademend, keken Maxima’s vochtige ogen naar Kathleen. Kathleen zag de rode blos op Maxima’s wangen en … niks en. Bedenk het zelf.

“Iek wiel klaarkoomen,” zei Maxima, en Bernhards piemel gleed al moeiteloos tot aan de wortel naar binnen, “MAAR,” (Bernhards piemel gleed weer naar buiten)
“Iek wiel dat doen door die poesjes te wrijven met…Kathleen van K3.”

Kathleen gaf een gilletje. Karin, Kristel en Beatrix feliciteerden haar.
“Het is een waar genot,” zei Beatrix nog, haar de hand schuddend. “De rest allemaal met de tongetjes over die heerlijke lijven likken!” commandeerde Beatrix. Toch fijn een koningin te zijn, dacht Kathleen, en toen: “Dit is de wildste fantasie die kan uitkomen.”
Bernhard overhandigde Kathleen als een echte gentleman zijn anjer, en klemde het bloemetje voorzichtig tussen haar frele schaamlipjes.

Dankbaar keek Kathleen hem aan. “Ik zou wel voor eeuwig seks met jullie allemaal willen hebben,” verontschuldigde ze haar nakende orgasme.
Bernhard lachtte. “Der nacht ist nug jung, liebchen…”
Dat is ook wel weer waar!! Gelukzalig ging ze tegenover Maxima liggen, als twee goddelijke troggen voor al die geile varkenstongetjes.
Maxima trok haar benen op, en manouvreerde haar dikke poes langzaam naar die van Kathleen. Ze sloten beiden hun ogen.
Kathleen ervaarde haar leven nimmer zo intens als op dit moment. Energiestromen als pissen wanneer je nodig moet golfden vanuit haar buik naar alle plekken in haar lichaam: zie hoe haar vingers tintelen, voel hoe de spieren opvullen zonder te spannen. Ze was niet verliefd op Maxima; ze was verliefd op alles, hoe alles haar vervulde! ALLES STROOMDE DOOR Kathleen, SLECHTS OM UIT HAAR TE KUNNEN PULSEREN ALS UIT EEN MAGNETRON VAN PASSIE. Alles bewoog met melodie, geuren van elke herinnering vloeiden weer door haar neus, lichtval van elke gebeurtenis straalde weer op haar ogen. Het moois: het knalde op haar netvlies op het ritme van de sinusgolfbeweging van emotie. Pingpongballen. Vissticks. Tractors zonder wielen. De hond. De kaleidoscoop. Pam! PAM! PAM! PAM! Kathleen verkeerde op de rand van een kosmisch, eeuwigdurend orgasme. Ze huilde.

Op dat moment raakten de twee poezen elkaar. Een vonk; een kankerklap. “H-UU!” huilde Kathleen, alvorens bewusteloos neer te vallen.

Vijf jaar later pas werd ze wakker; en volgens de geruchten echoëde toen nog het orgasme der orgasmes door haar licht nastuiptrekkende lichaam.”

“Is dit geen majessteitschennis?”
Ze keek voor zich uit. “Kathleen van K3” sprak hardop tegen zichzelf. Zuchtend stond ze op, en ging voor het raam staan, tevergeefs hoopvol naar de lege straat starend.
“Ach… Het koningshuis en K3 zijn toch niet echt geil. Het is alles slechts een fantasie. Een kapotte fantasie. SCHERVEN VAN LIEFDE DOORBOOR MIJN STERVEND HART!”

6 Reacties

  1. Dit gaat inderdaad te ver: alles bleek maar fantasie. Ik dacht dat ik een stukje non-fictie aan het lezen was.. :(

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *