Stukje taalgebeuren

Ik wil niet per se opscheppen over het taalkundig vermogen van mijn driejarige zoon, maar soms is dat onvermijdelijk. Ik wil u deze namelijk niet onthouden. Laatst stond ik hem bij de kassa van de VOMAR (VOordeelMArkt). Het was Sinterklaastijd. Ik deed wat dingen op de loopband. Hij deed wat dingen op de loopband. Ik zei, terwijl ik een zak pepernoten op de loopband gooide: “Stukje pepernootgebeuren.” En prompt zei hij, terwijl hij bananen op de loopband gooide: “Stukje bananengebeuren.” En bij de melk zei hij: “Stukje melkgebeuren.” En bij de pasta zei hij: “Stukje pastagebeuren.” Even later moest de VOMAR ontruimd worden. Stralingsgevaar. Zo hard gloeide ik van trots.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

6 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *