WHAT DO YOU WANT ?

What do you want from me ?
What DO you want from me ?
Do you want me to shout ?
Do you want me to whisper ?
Do you want me to dance around the fire ?
Do you want me to stand here and look intelligent, and say intellectual things ? With a pipe ?
Do you want me to be outrageous ?
Do you want me to be sweet ?
Do you want some Sex, Drugs and Rock ’n Roll ?

What do you want ?
What do you want from me ?
What DO you want from me ?
Do you want me to give you a look inside my heart ?
Do you want me to tell you about the universe ?
Do you want me to rhyme and rhyme and rhyme ?
Do you want me to break all the rules ?
Do you want me naked ?
Do you want me to hold you ?
Do you want a kiss ?

What do you want ?
What do you want from me ?
What DO you want from me ?
Do you want me to bellow and rumble the earth ?
Do you want me to break out into song ?
Do you want to chat the night away ?
Do you want to hear the latest news ?
Do you want to dream ?
Do you want me to shut the hell up ?
Do you want another poem ?

And why should I care ?

René van Densen
René van Densen is schrijver, blogger, dichter. Hij treedt veel op in Gent, woont in Tilburg. Hij is de auteur van zeven bundels. Deze zijn tijdelijk allemaal gratis online te lezen via zijn website, RenevanDensen.nl. Verder is René de hoofdredacteur van Kutbinnenlanders.nl sinds de oprichting in 2008. In het verleden richtte hij Nachtburgemeesters.nl op (inmiddels ter ziele), was hij voorzitter van Stichting Clickburg (tbv het medium webcomics) en was hij hoofdredacteur én tekenaar van webcomics community Probeersel.com (bestaat nog altijd).

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *