Black Piet Rising, hoofdstuk 8

Shades of Gay 2: Black Piet Rising, Hoofdstuk 5
DRIELUIK III: ASS-PLAY

Deel 1: Rustig

Sinterklaas ging op zijn knietjes. Hij wou eerst weer geil als een loops beest rondjes kruipen om Zwarte Piet heen, maar hee, die tijd is geweest. Zwarte Piet trok hem over zijn schoot. Hop, met de rug over de knietjes, Sinterklaas met hangende pootjes zijn onderdanigheid bevestigend.
“Nu moeten we eerst je poepgaatje een beetje opwarmen, Sint,” sprak Zwarte Piet streng. Hij stopte zijn vinger in zijn mond en begon er verwoest op te sabbelen. “Eerst een beetje roeren,” legde hij uit terwijl hij Sinterklaas bruusk omdraaide en zijn billen als een soort boze Mozes uit elkaar deed splijten, waarna hij die vinger in het heiligste van het heiligste van de sint begon te proppen. “Hierna doe ik heel voorzichtig mijn piemel erin,” legde Piet weer uit. Heel voorzichtig! Zwarte piet was ZO romantisch!!
“Brrrrroeemmbrrooeemmbrbrroemmm,” bromde Sinterklaas van genot. Zwarte Piet klotste eerst wat heen en weer met die vinger, tot er genoeg anale sappen waren aangemaakt om lekker te kunnen roeren.

Gelukkig was Sinterklaas zijn anus-spier ook al weer een jaartje ouder, dus ging het ontspannen lekker snel. Met betrekkelijk weinig moeite wist Piet een rondje met een omtrek van 5,13 centimeter draaiend te houden. Netjes hoor!
Maar, dat oprekken was natuurlijk niet de enige reden om dit te doen. Nee, kijk maar eens goed naar die bruine vinger van Zwarte Piet. Ja ja! Echt schoon is het daar natuurlijk niet, haha! Helemaal niet bij Sinterklaas, na tientallen jaren bami en nasi eten zonder ooit echt zijn darmen te reinigen blijft er een dikke laag zwarte, gallige plakstront achter die nooit helemaal weg gaat. Broef, en stinken doet het ook voor tien normale drollen. Getverdrie, haha! Bah! Echt hygiënisch kan je het ook niet noemen, daar even je besneden geslachtsdeel in poeren. Nee, er waren veel nadelen.

Zwarte Piet haalde even de vinger uit het pulserende poepgat om het af te vegen aan de Sint zijn baard.
“Nu lijkt jouw baard ook op Zwarte Piet,” zei Zwarte Piet, de vinger nog even goed afvegend.
“Met jouw eigen poep. Ja Sinterklaas, van binnen zijn we allemaal Zwarte Piet,” sprak Zwarte Piet heel wijs. Ja het is wel zo, als je het zo bekijkt. Hij begon rustig weer de Goedheilig man in te neuken met zijn wijsvinger, al snel gevolgd door de middelvinger erbij.
“Het ruikt hier een beetje naar poep,” kreunde Zwarte Piet.
“Naar poep, he?” kreunde Sinterklaas terug.
“Ja,” kreunde Zwarte Piet (maar wel op een dominante manier), “Naar poep.”

Roereroereroereroereroeren. Ja. Nee. Zwarte Piet fronste. Dat zou in de weg gaan zitten. Dat moest opgeruimd worden. Zwarte Piet was er al bang voor, dat te vinden, toen hij al die bloeduitstortingen en spataders en verdikkingen bij Sint zijn kont zag.
“Dit gaat even niet zo leuk worden,” zei Zwarte Piet, “Sinterklaas.”

Sinterklaas keek op en om. “Wat? Hoezo? Waarom?”
“Past niet,” gromde Zwarte Piet, met twee wijsvingers het gat nu extra oprekkend. Auw. Dat deed zeer. Zwarte Piet bewoog zijn mond naar beneden, klap, bats op de anus en zuigen maar.
“Uuh,” zei de Sint, de toon halverwege inslikkend.
Zwarte Piet zoog aan de anus alsof hij opgedroogde cement door een rietje poogde te krijgen.
“Uhh,” kreunde de Sint.
*PLAHP* kwam Piet los, hijgend roepend: “Poepen!”
De Sint keek weer om. “Wat?”
“Poepen! Doe alsof je moet poepen!” Klats. Zwarte Piet zoog zich weer vast aan het poepgat.
Ok. Sinterklaas deed alsof hij moest poepen.
“Hng,” zei hij maar. Zwarte Piet klapte weer los. “HARD poepen,” gromde hij, hop, en weer terug. Zuigen, zuigen, zuigen.
Sinterklaas deed alsof hij echt moest poepen. “Nhhh,” steunde hij, “Rrrnnhhg,” kreunde hij. Dit voelde raar. “HARDER! PERSEN!” riep Zwarte Piet. Sint perstte. Godverdomme, het leek wel alsof zijn darmen naar buiten rolden. Wat ze dan ook daadwerkelijk deden! En niet alleen dat… Daar was het. Mee naar buiten gekomen. De opgezette aambeien van Sinterklaas. Rood waar ze niet paars waren. Dikke aders met donker bloed erdoorheen. Ernstig opgezet. Ja Sinterklaas, dat krijg je ervan als je jarenlang alleen maar bami en nasi eet en niet genoeg gezond voedsel met vezels enzo. Soms krijg je ze ook van zwangerschap, maar dat zal bij Sinterklaas wel uitgesloten zijn, hahaha!
Zwarte Piet zoog zich vast aan de aambei. Kijken of hij die bloedprop eruit kon zuigen.
“Au,” zei Sinterklaas, “Au! AU! DIT IS NIET LEUK!!”
“Bek houden homo,” gromde Piet. Hij knipte het vlindermes open wat hij toevallig bij zich droeg, en stak het in de aambei. Zuigen zou het niet worden, dit moest LEKKEN.
“AU! AAAUUU!!! DIT DOET ECHT PIJN ZWARTE PIET!!” riep Sinterklaas, spartelend. Godverredomme.
“JE KANKERBEK HOUDEN, VUILE TYFUSNICHT!!! LEKKER ELKE DAG BAMI EN NASI VRETEN EN GEEN VEZELS, DAN KRIJG JE DAT!! DAN MOET JE NU OOK EEN GROTE VENT WEZEN!!” brulde Zwarte Piet met wat consumptie. Tsja, hij was dan ook echt boos. Iedereen doet maar wat, maar zodra de gevolgen komen aankloppen doen we ineens of we niet thuis zijn. Ja, daar had Zwarte Piet een hekel aan.

Hij ploerte het mes dieper in het orgaanvleespropsel. “AAAUUU!!! “AAAAAAAAHAAAUUUUUUWWW!!!” gilde Sinterklaas, heftiger spartelend. Zwarte Piet gaf hem een knal tegen zijn kop, wat eigenaardig hol klonk. Dat kwam niet omdat de Sint nou zo dom was (zelfs domme mensen hebben hersens, toevallig, lolbroeken) maar omdat de mondholte – nou ja, hol is, dus. Je hoorde de kaken op elkaar slaan met een holle, resonerende tok. Hoe dan ook, het voelde tegelijk goed en slecht. Goed omdat hij wat opgebouwde aggressie broodnodig kwijt was, slecht omdat… Nou ja Sinterklaas knipperde op zo’n manier alsof hij het allemaal ook zo niet bedoelde, en Zwarte Piet was bang hersenschade te hebben veroorzaakt. “Huuuuuu,” huilde Sinterklaas zachtjes. “BEK HOUDEN!” riep Zwarte Piet, hem weer een klap op zijn hoofd verkopend. Weer die holle tok. Sinterklaas begon harder te huilen, waardoor Zwarte Piet echt zijn geduld verloor. Hij pakte die aambei tussen twee duimen en wijsvingers, en begon het uit te knijpen als een grote puist. Sinterklaas moest nu echt gillen als een jankende bosgeest. Vers rood bloed spatte in Zwarte Piet zijn gezicht, en een donkerrode, bijna zwarte prop kwam langzaam uit de aambei tevoorschijn geperst. Sinterklaas ging steeds harder gillen.
“DIT VIND IK NIET TOF, SINTERKLAAS!!” riep Zwarte Piet, zijn gezicht bijna duivels door al het bloed, “ZWARTE PIET WIL DAT JIJ JE ALS EEN MAN GEDRAAGT!!!”Maar ja dat ging hem ook niet worden en Zwarte Piet had lekker zin in seksen, dus rommelde hij maar wat in Sinterklaas zijn bureaula en vond een zakje met wat poeder en een doosje pilletjes. Dus die vermaalde en mengde hij maar wat bijmekaar, en liet Sinterklaas een beetje opsnuirven. Nou, dat vond Sinterkrlaas maar wat lekker! “Mag Sinterklaas nog een beetje,” zei hij een beetje duf aan Zwarte Piet hangend. Zwarte Piet snoof eerst lekker zelf maar wat. sssssSNNNNNNRRRRRRFFFFFFF!!!! HhhhhhhaAAAAAAAA!!!! DAT WAS LEKKER!!! Een onwikkekeurige rilling trok door Zwarte Piet heen.
“Ah geef mij ook nog een beeftje,” lispelde Sinterklaas, Zwarte Piet zijn pormpende borstkas aaiend.
“RRRRRrrrrrrrrrrr…” rolde Zwarte Piet, het ge-aai van de Goedheiligman nregerend, “…hhhHAAAAAAAA!!!” riep hij. Sinterklaas likte zijn lippen met zijn ogen half dicht. “Mmmmm,” zei hij. “RRRAAAAAAAAHHH!!” brulde Zwarte Piet, met zijn bicreps trillened als het rietje van een rock en rollende dwarsfrluit. FrUCKING GEIL!!!!!!
Hij deed nog een klein beetje op zijn piemel, wat Sinterklaas er gretrig van af snoof, en hrop nou alles goped weer, nu lekkrer SERKSEN FOK GEIL JAAAAAA!!!!! PIEMEL IN DIE KANKERKONT KUTPIET KUTSINT JAAAAAAA RRRRAAAAAAAHHHHH RRROEFFF!! RRRROOEEEFF!!!! HAHAHA KAPOT KAPOT QQQQQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!rrr!!!!!!!!!!!!!!!! BBBBBBRRRRRRRrrrrrbbbbrrbrbrbbrrrrrr HAHAHAHAHAArAHA BBRRROOEEEEEEEEEEE HAAHAHAHAHAAA JE KRUT IN DE BRAND STREKEN STRONTLRUL

Zo Sint weer op de knietjes. Zwarte Piet sleepte zijn dinKEIHARDEPORNODOODNEUKENgdong van boven de bilspleet tot naar onder de bilspleet, beide bilhelften ermee opzij duwend. Alles goed nat en glibberig makend. MET VOORVOCHT. JA DOE HEM ER NOU MAAR IN JA. EN ERIN. HAHAHA DE PIEMEL ZIT ERIN JONGENS JUICHEN!!!
Het klonk alsof de Sint de hele tijd anale scheetjes liet, maar dat kwam omdat er nog veel valse lucht zat daarbinnen in. Toen de luchtbellen via zijn darmsappen en bloed kon ontsnappen  ging het al snel van: “Flots. Ghlob. Flots. Ghlob. Flots. FlotsflotsFLOTSFLOTSgggghhhhhbbbbblrrprppprrrddldldlpp…. Flots. Flots.”

Woah. Dat zag er geil uit. Sint zijn darmen zaten zo wanstaltig strak om Zwarte Piet zijn lul, dat ze bij het pompen gewoon mee naar buiten kwamen. Waarbij zijn hele bilspleet verdween, zodat Sinterklaas leek op een of ander bleek oogloos beest wat met een soort tentakel-achtige zuigmond het leven uit Zwarte Piet zijn piemel aan het zuigen was.
“Mijn kont is als de mond van een teek,” kreunde Sinterklaas, “Het zuigt al jouw sperma op als bloed tot mijn hele lijf grijs en opgeblazen is, en pas dan zal ik loslaten…”
“Mmmm,” zei Zwarte Piet smullend, “Dan ben ik als een spin die allemaal sperma-eitjes in jouw lichaam legt, waaruit genot als een golf van babyspinnetjes zal ontploffen.”

Nou, lekker hoor. Weet je wat, laat hun maar even lekker genieten AAAH KNIPPERDEKNIPPERDEKNIP! TWITCH!!! van al die heerlijke seks, dan nemen wij even pauze en zien we jullie snel weer terug! Daaahaaaagg!!!!

4 Reacties

  1. ik ben toch een beetje teleurgesteld. Ik had eigenlijk gehoopt dat sint het loodje zou leggen en dat piet dan hete seks met zijn witte lijk zou hebben, waarbij de sint steeds stijver zou worden en piet hem in allerlei geile houdingen zou kunnen neerzetten. En dat Piet er dan allerlei stukken vanaf zou gaan zagen, om daar dan ook weer seks mee te gaan hebben.. etc etc.. Gemiste kans kippfest!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *