Black Piet Rising, hoofdstuk 9

Shades of Gay 2: Black Piet Rising, Hoofdstuk 9

DRIELUIK III: ASS-PLAY

Deel 2: Intermezzo – fruit

Nou, u heeft maar wat gemist hoor, tijdens die pauze! Heerlijke lange halen kontseks! Alsof zo’n ding ervoor gemaakt was! Maar nu wat het wel weer effe mooi geweest, met al die piemels in konten.
“HHHhhuuuuuuuuunnnnnnnnnnngggrrrrhhhh,” gorgelde Sinterklaas, rillend van die dikke glimmende piemel afglibberend. Ffffffffffflllooooooooohp. Zijn billen drilden er gewoon van.

Even pauze. Voor Sinterklaas, ditmaal.

Sinterklaas rolde door naar het berenvel, waar hij met een pompende borstkas aan het uithijgen was. Jezus wat was dat geil. Hij glom gewoon egaal van al het zweet dat overal uitbrak, behalve op zijn alweer gloeiend paarse hoofd, daar was het echt onevenredig veel. Hij stonk ook wel een beetje zuur, dat was wat minder sexy.

“…Even… bijkomen…” hijgde hij. Gelukkig hoefde hij al snel niet meer door zijn mond te ademen, en nog des te gelukkiger besefte hij door de vreselijk willende ogen van Zwarte Piet al snel weer wat voor een godsverschrikkelijk geil loeder hij was. Ja Pietje. Sinterbaas weet nog wel hoe dat moet.
Hij draaide zich wulps om, héél toevallig een tepel strelend in het proces, die nu striemend met een POING omhoog kwam staan. Godverdomme als de Sint zou doen alsof hij tepelkwastjes had en daarmee zou zwaaien en als hij een t-shirt aangehad zou hebben hadden die stijve teringtepels daar gewoon nu een gat in GEBOORD gewoon, Geile Heilige Sint Nicolaas nog aan toe met toefjes slagroom en een kersje er bovenop gepleurd. Zwarte Piet gromde.

Sinterklaas lag nu geil op zijn zij, speels druiven snoepend van een tros op een strategisch lustopwekkende nieuwschierigheid instigerend kussen voor zijn kruis. *plip* plukte hij er één, tuitte zijn gebarsten lippen, drukte de druif er langzaam tegenaan en sabbelde hem in één zuig naar binnen.
“Hihihi,” giechelde de Sint, “…Mmmmmm…” Sabbel, sabbel, slik. Mmmmm.
Zwarte Piet lag naast hem, met een tros Surinaamse bakbananen voor zijn kruis. *knak* plukte hij er ook één, en bewoog hem langzaam naar Sinterklaas zijn reeds tuitende lippen. De banaan er langs vegend, Sinterklaas ondertussen met zijn tongetje het ding bevochtigend.

“Aaaaaa,” zei Zwarte Piet weer. Aaaaa, deed Sinterklaas. Zwarte Piet drukte de banaan door, tegen de Sint zijn protesterende antiperistaltiek in. “Mmmmm,” bromde Zwarte Piet. Nog wat harder drukkend. “Ghhrrohhrrr,” zei de Sint. Zwarte Piet wilde verder drukken, maar de banaan zat een beetje klem. “Hhhgghrrroorrrhhh,” zei de Sint, iets paniekeriger nu, met een arm zwaaiend naar zijn keel. Zwarte Piet gebruikte wat meer kracht. Nope, vast.
“hhhhhggrrrr,” piepte Sinterklaas, wilder zwaaiend en rood wordend. Zwarte Piet gaf een klap tegen de banaan. “Aaaaa,” zei hij maar weer, wat nadrukkelijker.
Sinterklaas opende zijn mond voor de “Aaaa”, maar er kwam alleen het geluid van een verstopt afvoerputje uit. Zwarte Piet zag het puntje van de banaan net uit zijn keel komen. Sinterklaas werd nu echt angstig, en wou opstaan. Zwarte Piet reageerde door zijn hoofd te pakken, zijn mond op die van de Sint te sluiten, en met al de kracht die in zijn longen zat te blazen. Woah! Sinterklaas zijn buik bolde er gewoon van op! Nou ja die Piet had natuurlijk behoorlijk wat meer volume zitten in die gigantische borstkas van hem. In ieder geval klonk er een gedempte “Doef” en brak Sinterklaas vrij, zijn longen half brullend, half piepend volzuigend met lucht. Daarna begon hij te hoesten. Uehhhh. Die banaan voelde echt naar. Het drukte tegen twee maagwanden aan. En verteerd dat eigenlijk wel, zo’n ongepelde banaan? Shit en als niet, wat moest hij dan… Nou ja, dat was een latere zorg. Nu was het tijd voor seks.

Een beetje ongemakkelijk ging hij weer verleidelijk op zijn zij liggen, terug op het kleedje bij de druiven. *Plip*
Sinterklaas tuitte weer zijn lippen, en zoog een nieuwe druif er tussen heen en weer. Beetje naar buiten… Beetje naar binnen. Zwarte Piet keek geïnteresseerd toe.

“Zal ik em voor je pellen,” bromde de Sint zwoel. Hij pakte de druif tussen twee vingers, en bracht het naar zijn reet waar hij, verborgen voor Piet zijn dwingende ogen, wat zat te frummelen en daar een beetje moeilijk bij keek.
“Hier,” zei hij zwoel, “Hou je handen op. Als een kommetje.”

Sinterklaas stond ietwat moeizaam op, zijn billen onnatuurlijk aanklemmend. Zwarte Piet hield zijn handen op. Sinterklaas schuifelde naar hem toe, draaide zich om, en spreidde zijn onderbenen iets uit elkaar, zijn bovenbenen krampachtig bij elkaar houdend. Hij bukte, waardoor zijn poepgaatje tevoorschijn kwam van tussen zijn billen als een door de lente ontwaakte bloem. Hij begon licht kreunend te persen. Uit de stulpende anus kwam wat paars- doorzichtige goop pruttelen.
“Mmmm,” zei Zwarte Piet.
“Alsjeblieft Zwarte Piet,” kreunde de Sint.
“Mmmmm ik zie daar nog iets Sint,” bromde Zwarte Piet, de Sint bij zijn middel grijpend, die er gewoon van moest giechelen, en zijn mond naar de Sint zijn kont te bewegen. “Hoe!” slaakte de Sint een klein gilletje. Zwarte Piet trok met zijn tanden het velletje uit Sinterklaas zijn anus. “Brrrr,” rilde de Sint, lachend.

Zwarte Piet trok hem grommend naar de grond, en omhelsde hem stevig.
“Bedankt nog voor al die piemels, Zwarte Piet,” fluisterde Sinterklaas, zich moffelend in de sterke armen van Piet. Die was even stil, totdat hij hard begon te schaterlachen.
“Al die piemels? Het was er maar eentje hoor, Sint!”
Sinterklaas keek op. Eentje? Hij fronstte zijn wenkbrauwen. Man. Dat ding was echt groot.
Zwarte Piet drukte hem bemoedigend tegen zijn borst. “Zullen we nu… Echt beginnen?” PPPOOOOWWWWWW!!!! Het is echt AAAAAANNNNN nu!!! Sinterklaas slikte.

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *