Meldpunt PVV’ers

Sinds Geert Wilders in 2005 zijn Partij voor de Vrijheid oprichtte is er in de samenleving een toenemende mate van haat waar te nemen. Mensen die zich jarenlang op de vlakte hielden, bang om de etiquette te overschrijden, schromen zich niet langer hun primaire haatgevoelens uit te braken. Als een puist die decennia lang heeft liggen rijpen onder het huidoppervlak, loopt men enthousiast leeg.

De explosieve groei van de PVV en de daarmee gepaard gaande legitimiteit van de haat, leidt tot veel problemen; asociale gemeenteraadsleden, fantaserende Kamerleden, vol gepiste brievenbussen, intimidatie, kopstoten, burenoverlast, taalvervuiling, groeiend wantrouwen, hypergevoelige media die denken dat alles wat Wilders twittert de moeite van het publiceren waard is, wereldwijde commotie over een rukfilm, de dierenpolitie, een ondersteunende commercial waarvan je ogen open TBC krijgen, haat jegens intellectuelen, haat jegens wetenschappers, haat jegens kunstenaars, haat jegens de media, haat jegens de linkse kerk, haat jegens islamieten, haat jegens rechters, haat jegens vreemde dieren, haat jegens bakfietsen, haat jegens gyros, haat jegens goulash, haat jegens liefde, haat jegens de samenleving en haat jegens iedereen die het in zijn of haar hoofd haalt om het niet met de haters eens te zijn.

Voor veel mensen vormt dit een serieus problemen. Klachten worden echter vaak niet gemeld, omdat men het idee heeft dat er toch niets mee heeft gedaan. Bovendien is men bang voor intimidatie, kopstoten, pis door de brievenbus of een mailbox vol met bedreigingen.

Heeft u overlast van een PVV’er? Is uw brievenbus vol gepist, uw mailbox vol gescholden of worden uw familiefeestjes verpest door een winderige oom die geen gelegenheid voorbij laat gaan om zijn stinkende loftrompet over zijn grote held Geert Wilders en diens Patjepeeërs voor de Vrijheid af te steken en zijn haat voor alles en iedereen die hem dwarszit of ooit heeft dwars gezeten met veel genoegen te ventileren? Wij willen het niet horen. Nurks biedt u geen platform om uw klachten te melden. Wij hebben het zodanig gehad met de PVV en haar Almachtige Helblonde Leider dat zelfs de berichten waarin de PVV in diskrediet wordt gebracht ons aan de welgevormde, gematigd linkse reet roesten.

Om met de Verlosser uit Venlo zelf te spreken: u kunt de boom in met uw klachten.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

10 Reacties

 1. Maar hij blijft wel humor, die man! En dat bavianenleger van hem. Sterker nog: ik vind hem sterker worden met de jaren. Plus dat hij als een soort nar functioneert, een soort abstracte vervormde spiegeling van een politicus. Alleen in plaats dat politici dat zien en denken “Woah, goed dat er een nar is om mij met beide benen op de grond te houden” proberen zij zich nu kronkelend in het surreeele te vormen. Er is op dit moment geen enkele partij meer die ik ook maar enigzins serieus kan nemen. Dat ik overweeg op de CP te stemmen moet toch wel genoeg zeggen, godverdomme nog aan toe.

   1. A) Dude, die gasten met Marijnissen en Femke Halsema! Wel een beetje bijblijven met de politiek, hoor!
    B) Elke keer. De eerste keer op de regenboogpartij, maar die viel jammerlijk door de kiesdrempel heen, toen op pim fortuijn, omdat ik op een lijk wilde stemmen en dit waarschijnlijk me enige kans zou zijn, toen lekker de lijn doorgetrokken naar de PVV omdat ik wou lachen om schuimbekkende pvda-ers en omdat ik een tyfushekel aan kunstenaars heb, en een keertje op de haagse stadspartij omdat die dude dezelfde naam had als de dude die tarzan speelde. Ik hoopte stiekem ook dat de pedopartij er echt zou komen, want humor is leuk, maar om nou echt serieus een handtekening te zetten om voor ze te pleiten… Dat ging me dan weer te ver. Vet respect naar die Dautzenberg dude, die heeft grotere en misschien zelfs meer ballen dan ik.

    1. O, wacht, ik zie nu dat het een ‘in Bulgarije wonende Nederlander’ is, en geen ‘In Nederland wonende Bulgaar’. Ik neem alles terug.

 2. Ik wil een meldpunt voor overlast van toenemende meldpunten. PotVeeVeerdikkie. Leefde van Agt nog maar, die had hier een paal in het perk geslagen.

 3. Molovich dat klinkt als een dronken intimiderende hyperoverlastige ruk-Oost-Europeaan!
  Geert, hierbij meld ik deze rabiaat incompetente stukkiesschrijver aan in je megameldpunt voor abjecte asociale aberraties.
  Toelichting: lang geleden was Molovich een begenadigd schrijver die tot in de generaliteitslanden en weit dadraußen ansehen genoot. Nu behoort hij tot het huichelende schijnheilig hypocriete, slechts op de man spelende, semi-academische noordsmaldeel dat zich ‘Nederlander’ en ‘weldenkend’ noemt. Deze misselijkmakende zelfverklaarde unfähigen ‘goede Nederlanders’ van zelf-geilende, -neuqende en -bevredigende Vuva islamsterdammers kwijlen onafgebroken van genot en selectieve verontwaardiging als ze weer hun vermeende horende doof en ziende blind rechtschapenheid mogen tonen.
  Nu Molovich zich heeft binnengesloten bij deze infantiele partij vleesch-geworden eeuwig winterslapende Cohen-sneeuwpoppen, die traditioneel bij het eerste graadje, vlokje of slokje als een vorst in Oman zonder kopvod, apathisch immobiel linksdraaiend wegsmelten om de rest van Nederland spoorloos achter te laten, wordt aan de PVV en NURKS dringend verzocht passende maatregelen te nemen tegen deze aartsparoledronkenlap.
  Op het meldpunt Brein is een aanvullend filterverzoek ingediend voor barricadering van de Aring tot cordon sanitair om Nederland te vrijwaren van de gestolde stomlamme molomaag- en darmhaatstroom uit zijn links verroeste reet.
  Het Blogparelmeldpunt is gevraagd Molovich slechts te nomineren voor een, door hem zelf op te diepen, bak bagger uit de Achterzijkse Elend- of Onbekendegracht.

  Met dank aan:
  http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Oh-oh-Den-Haag/330461/Wat-een-schijnheiligheid-over-Wilders-en-de-Polen.htm

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *