Geeft aan, de Oost-Europeaan

Te lang hebben wij blijkbaar machteloos moeten aanzien hoe de Oost Europeanen ons land bezoedelen met valse accordeons, slechte rijgedrag en drankmisbruik. Onze vrouwen voelen zich ’s avond niet meer veilig op straat. Onze mannen staan machteloos als hun banen worden ingenomen. Onze kinderen leren nauwelijks nog Nederlands, in klassen gevuld met Oost Europese koters. De onvrede onder de Nederlandse bevolking groeide de laatste jaren gestaag, onopgemerkt door de linkse elite en hun media.

Aan dat stilzwijgen komt vandaag een einde. De zoveelste doofpot die open gaat dankzij de PVV. Op haar site bestaat er nu een mogelijkheid voor Nederlanders om gewoon recht voor z’n raap te kunnen vertellen, wat ze al die jaren alleen op de verjaardagen van Henk en Ingrid konden zeggen: Oost Europeanen zijn gewoon tuig. De grenzen moeten zo snel mogelijk weer dicht.

Een kleine uitzondering wordt er natuurlijk gemaakt voor de Oost Europese catalogus bruid. Het is het goed recht van elke gezonde Nederlandse man om een gewillig Oost Europees vrouwtje over te laten komen. Zo een die nog echt kan poetsen en nooit hoofdpijn heeft. Maar dat snapt de PVV wel, gezien het ontbreken van enige daaraan gelieerde categorie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *