Shades of gay II: Black Piet Rising HOOFDSTUK 3

“….Slrp… Slp…. Slorrrp…. gggllllPP.”
Zwarte Piet hield Sinterklaas zijn hoofd vast terwijl hij met zijn tong als een professionele wasmachine in de Sint zijn mond zat te roeren. Elke beweging van de tong van de Sint werd bekwaam onderdrukt door het volkomen klem te worstelen, en toen de Sint tegen begon te spartelen greep Zwarte Piet zijn hoofd steviger beet, sloot hij zijn lippen vacuüm vast op die van de Sint en zoog hij zijn tong naar binnen, er zachtjes op bijtend. Wauw, wat kon hij zoenen.
Met een harde TOK brak Sinterklaas zich echter vrij van die heerlijke lange tongzoen, en duwde zich weg. Zwarte Piet zijn spieren spanden vervaarlijk. Wat dacht die witte gek wel niet??

Sinterklaas keek echter plagerig achterom, heupwiegend naar zijn dressoir waar hij naar voren boog. Oei. Er begon meer te spannen bij Piet. Een kaarsje werd aangedaan. Een mantel werd terloops naar beneden getrokken, een stuk schouder ontblotend. Sint deed het grote harde kille licht uit. En nog een kaarsje aan, waarmee hij naar de open haard liep, en bukte voor de stapel hout. Door het bukken werd zijn jurk strak langs zijn lijf getrokken, waardoor Piet al die heerlijke hoekige bultige vormen van de Sint kon zien.
Zwarte Piet gromde.
“Ik was nog niet klaar met tongzoenen, Sinterklaas,” zei hij streng.
Sinterklaas haalde een lucifer door de kaarsvlam, en keek daarna langzaam in de richting van Zwarte Piet.
“Ach wat zal ik zeggen,” zei hij, zonder te kijken de lucifer in de haard gooiend. WOESH. Vlammen vlogen omhoog en maakten de kajuit ULTRA gezellig.
“Ik speel graag met vuur,” continueerde hij zwoel, vanuit gebukte stand kruipend als een wulpse, misschien wel wat oude stramme kat naar de huid van een beer die daar op de grond lag.

Eenmaal daar draaide hij zich op zijn rug, en trok een knie omhoog, het been daarmee compleet ontblotend. Met zijn beide handen opende hij de bovenste knoopjes van zijn jurk en liet zijn spaarse grijze borsthaar dansen in de warme luchtverplaatsing.
Wauw. Zwarte Piet handelde nu op puur instinct. Al zijn alpha-mannetjes hormonen draaiden op volle toeren, geregisseerd door dit volmaakt natuurlijke vertoon van onderdanigheid. Oh, Sinterklaas wist zijn plaats. En Zwarte Piet zou niet vergeten dat te belonen, wat geweten is.

Met één heftige, snelle ruk scheurde Zwarte Piet zijn overhemd stuk. RRRATS. Sinterklaas gniffelde ontdeugend. RRRRRATS. Daar ging het broekje. Piet nam een paar zwoele stappen richting de Sint. Met bungelende gevolgen.
Woah. Sinterklaas had de geruchten gehoord dat Zwarte Pieten geen Zwarte Pietjes hadden, maar hij had ook geruchten gehoord dat dinosaurussen uitgestorven waren en dat was blijkbaar ook niet zo.
“In elk geval geen dinosaur-dicks,” mompelde de Sint.
“Wat?”
“He?” vroeg de Sint, verward zijn hoofd schuddend, “Mijn gedachtentrein… Het…”
Hij keek weer naar dat ding. Die slurf. Met ballen als slagtanden, alleen dan rond. En zwart. En een neger erboven in plaats van een olifant erachter. Ja, helemaal op een olifant lijken deed het niet, maar… “Heilige… Moeder…” mompelde de Sint, nog altijd verward. Klepel van de Klokkenluider van de Notre Dame. Aan het bungee jumpen. Het werd de Sint allemaal een beetje teveel. Een traan verliet weer zijn oog.
“Rustig maar Sint,” zei Zwarte Piet, al deppend, nadergekomen bukkend bij de Sint.
“Het … Het is gewoon… Mijn ding lijkt wel een gezwollen klit in vergelijking met dat!!”
Sinterklaas riep het uit met een mengeling van ontzag, respect, maar toch ook jaloezie. Arme Sint. Zwarte Piet had het hart niet hem te vertellen dat Zwarte Pietinnen dikkere klitten hadden dan al die mislukte bleekzakken bij elkaar konden penispompen. Arme, zo terecht onzekere Sint.
Zwarte Piet vond het juist wel schattig. Wist Sinterklaas maar dat hij van Zwarte Piet helemaal geen grote megazware toplul hoefde te hebben! Al wat Zwarte Piet verlangde was dat Sinterklaas als een klein geil teefje alles zou doen wat hij zegt.

Zwarte Piet streelde teder Sinterklaas zijn hoofd, en snoof zijn lichaamsgeur op. Mmmm heerlijk, die ouwemensengeur van Sinterklaas, dacht Piet. Al die kleren leken wel gekookt in water vol uien en rotte bloemkool. De geur van blanke hulpeloosheid! Hij wou gewoon zijn grote zwarte armen om dit schepsel sluiten en het beschermen tegen alle boze invloeden van buitenaf. En hij wou een handjob.
“Sinterklaas…” sprak Zwarte Piet streng. Sinterklaas wist intuïtief wat hem te doen stond. Genoeg voorspel. POW!!!! It’s really ON!!

2 Reacties

  1. Ik denk dat ik dit weer even op pauze zet, en dan in een paar maanden een rete spannend vervolgverhaal maak en dan bij deel 4 ofzo stiekem het vervolg hierop erin gooien. PAM!!! IN YER FACE!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *