Gezocht: dictators

Nu Muammar Khadaffi dood is zal het nooit meer hetzelfde zijn op TV. Ik persoonlijk ga hem vreselijk missen. Daarom wil ik graag deze oproep aan de omroepbazen doen: aub, zorg voor gelijkende vervanging van Khadaffi. Stuur uw camera’s naar Afrika om onbekende gekke dictators op te sporen. Film alles van hen: de gouden mobieltjes en Rolls Royces die ze hebben, hun 200 vrouwen. Film hoe zij domme toeristen aan de leeuwen gooien, daarna de volgevreten leeuwen afschieten, een maal laten bereiden met de onverteerde ¬†menselijke overblijfsels uit zijn maag, het vel van de leeuw om hun schouders draperen, met kop en al, en het maal serveren aan nog dommere toeristen. Dat soort dingen.

En vlug graag. Ik begin al ontwenningsverschijnselen te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *