Gedempt (35)

Ontmoet de bijna 0-jarige Zachary Jones. Beroep: iPhone app developer. Wij maakten eerder al melding van 15- en 16-jarige jongens en meisjes die hun eigen iPhone apps maakten en daar geld mee verdienden. Een sensatie bracht deze week de 7-jarige Connor Zamary, die zijn eigen bedrijfje Toaster Pop opzette. Nu dan een ware aardverschuiving: Zachary Jones is nog niet geboren, zit nog in de baarmoeder van Clare Jones-Middleston, waaruit hij pas over een maand of drie tevoorschijn zal komen, en NU AL is hij een begenadigd iPhone app developer!
Zijn eerste app was SpeakBeforeYouAreBorn, onmiddellijk gevolgd door FartBeforeYouAreBorn, waarna moeder Clare direct aanvoelde dat zij een genie op de wereld zou zetten. Haar vrucht maakte zijn eigen PowerPoint, schreef investeerders aan en begon het bedrijf The One Calf. Hoe het staat met de omzetcijfers van The One Calf is bij het verschijnen van dit bericht nog niet bekend.
Vader Fred Jones (voorheen loodgieter) is er vast van overtuigd een grote slag te zullen slaan met zijn toekomstige kind, maar hij vindt wel dat een normale schoolgang, ook voor Zachary, verplicht is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *