JESUS CHRIST! SAID THE PRINCESS, TAKE YOUR HAND OFF MY KNEE!

De 1200 D wordt compleet geleverd en kan ook binnenshuis worden gebruikt door een KFF aan te brengen. Het apparaat is voorzien van twee gaten: 1 aan de voorkant en 1 aan de achterkant. Om te verbinden moet u bajonetflens C op de daarvoor bestemde in- of uitgang monteren [als de uit- of ingang zich aan de bovenkant bevindt moet men de bijbehorende schroef monteren en het onbenutte gat bedekken met bajonetdeksel D]. Deze gepatenteerde constructie is het resultaat van jarenlange doorvorsingen van onze doctorandussen en wordt internationaal gezien als een doorbraak: terugslag wordt voorkomen, zonder dat dit – zoals gebruikelijk – gepaard gaat met ongewenste opeenhopingen.

3 Reacties

  1. Het is niet de 1200 D maar de 1200 D2 en kan maar beter niet buitenshuis worden gebruikt. De KFF moet er zowel buiten als binnen op zitten. Buitengebruik alleen in uiterste noodzaak. De uit- en ingang bevindt zich altijd aan de bovenkant, anders is de werking minimaal. Oh ja, helaas krijg je altijd ongewenste ophopingen. Dat verzwijgen ze liever in de folder. Overigens geef ik voor die jarenlange doorvorsingen van al die doctorandi niet al te veel. Die doctorandi moeten eerst maar eens promoveren. Dat houdt het woord ‘doctorandus’ ook in. Nee, gewoon terug naar de basis en weer beginnen met de oorspronkelijke 1200. En laat die KFF maar helemaal weg. Dat zit nog steeds niet goed. Begin daarvoor in de plaats toch maar weer met oude vertrouwde KF (dus zonder dubbele flens). Hou het simpel is mijn devies. Dat heb ik geleerd van Antonius Vooraan. Antonius is weer voor een tijd in Nederland. Hij adverteert nu nota bene op marktplaats. Tja, ook hij gaat met z’n tijd mee. Ongelofelijk allemaal en zijn antwoorden zijn nu ook nog eens gratis. Gewoon doen zou ik zeggen. Je hebt dan ├╝berhaupt geen 1200, 1200 D of 1200 D2 meer nodig. Nee Antonius Vooraan lacht daar alleen maar om. Terecht! Via marktplaats kun je contact met hem opnemen. Het blijft wennen – Antonius Vooraan op marktplaats. Wat een tijden!

    1. Ja Braakwending. Die Antonius Vooraan is zo gek nog niet. Volgens mij is hij de eerste no nonsense goeroe die ik ben tegengekomen. Zeer praktisch ingesteld.

      Na een diepe depressie, ontstaan door immense verveling, heeft Antonius mij stapje voor stapje meegenomen naar het Absolute Niets. Zo noemt hij dat. Antonius ging zelfs z├│ ver dat er helemaal niks meer aan was. Daar ging het juist om. Je zou kunnen zeggen dat ik nu eigenlijk helemaal niet meer besta. Ja, zo voelt dat. Ik ben nu van al mijn klachten af! Aanrader.

      Groetjes, Wilma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *