Stijloefeningen (90) – Telegrafisch

BUS STOPT STOP NAAR BIBLIOTHEEK VOOR STIJLOEFENINGEN STOP VAN RAYMOND QUENEAU STOP REGEN EN WIND MENSEN IN ZICHZELF GEKEERD STOP MODDERIGE TERINGZOOI HIER STOP DRILBOREN EN HEIPALEN TEISTEREN TROMMELVLIEZEN STOP VROUW VRAAGT IN ENGELS MET FRANS ACCENT OF DIT POSTKANTOOR IS STOP ONTKENNEND ANTWOORD WORDT NIET GEHOORD WEGENS WEGRENNEN NAAR ACHTERUITRIJDENDE RENAULT STOP TWEEDE VERDIEPING BIJ Q STOP STIJLOEFENINGEN NIET AANWEZIG STOP VOLGENS COMPUTER WEL STOP MEDEWERKER ZOEKT MEE STOP OOK NIKS STOP VOLGENS MEDEWERKER EXEMPLAAR IN MAGAZIJN STOP MAIL NAAR MAGAZIJN STOP MAIL VAN MAGAZIJN STOP VOLGENS MAGAZIJN STIJLOEFENINGEN GEWOON AANWEZIG OP DAARTOE BESTEMDE PLEK STOP KUT STOP BABYSCHOENTJES IN BABYWINKEL OP BOS EN LOMMERPLEIN STOP OOK MOOI STOP

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *