Handelsbanken

Waar zou je je geld willen plaatsen? Op een rekening van een betrouwbare bank. Wat is de meest betrouwbare bank, tegenwoordig: de Zweedse Handelsbanken, want die bank doet geen rare Lehmann-dingen, zoals al de Nederlandse banken nu nog steeds wél doen. Grove bonussen uitdelen enzovoorts. Idiote kantoren neerzetten.

Een advies dus aan de Nederlandse regering: het is uitermate eenvoudig om een Nederlandse Rijks Bank te beginnen, gewoon naar het voorbeeld van die Zweedse Handelsbanken. Begin dat dus, en reken maar uit wat de winst zal zijn!

Afgezien daarvan. Regering. Ge zult toch langzamerhand er wel van doordrongen moeten zijn dat wij Nederlanders (uitzonderingen daargelaten) gerekend moeten worden tot de ‘militant atheists’. Van rechts tot links is dat het geval. Wij Nederlanders wensen niet meer dat gedoe met God, bijvoorbeeld in ons onderwijs. Wij wensen écht onderwijs.

Het ligt in uw handen, heer Rutte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *