Excuses

Ik wil allereerst mijn excuses uitbrengen aan Spencer B. (ik kan nog steeds niet geloven dat hij in het echt Spencer heet, ik geloof het gewoon niet, ik geloof dat hij gewoon Piet, Jaap of Kees heet), want afgelopen vrijdagnacht heb ik een ruzie gemaakt, die niet door hem maar door mij is veroorzaakt. Een ruzie die geheel onoorzakelijk was. Ik hoop dat je zult zeggen: ruzie over, Spencer.

Un prât de conséquence, c’est du blog de Vrouwke, qu’on s’exclament perfident, mais j’explaine. Naturellement (à bourstelle créables) ce sont des figures abstractes. Picasso, Braque! Joseph de Meerdere! Qui m’ont inspirés! So, nadi nada, ne parvenouilles-moi.

Mes excuses, Oud Zeikwijf, sont à vous aussi. L’accent énarque que vous tricheraiz, delui – parlieu des cringtues – que vous voulez composer dans la rascalle-au-teinte: merveilleux!

7 Reacties

 1. Zand erover, Ben.

  Naar aanleiding van een ander stukje van je, waar ik toevallig op stuitte: ík heb wél ooit lithium geslikt en [volgens m’n vriendin] werd ik daar inderdaad een zombie van..

  1. Dat lithium is inderdaad een paardenmiddel onder de antidepressiva. Blij dat ik er nooit aan gezeten heb.
   Ik zit nu aan de anafranil, dat is een in 1959 uitgevonden antidepressivum, in de tijd dus dat ze nog niet wisten wat zo’n pilletje deed. Ik bevind me er tamelijk goed bij.

 2. Moet ik ook nog sorry zeggen tegen iemand? Ik ben daar heel makkelijk in hoor: Sorry! Kan iemand nou gewoon de vertaling van die tekst aanleveren dan?

 3. Volgens mij hoef jij tegen niemand sorry te zeggen. Maar als een onbedwingbare innerlijke
  impuls je daartoe drijft mag het het natuurlijk best wel hoor. Soms lucht het erg op.

 4. Innerlijke impulsen zijn over het algemeen goed te bedwingen. Dat is een kwestie van oefening en volharding.

 5. Voor eventuele geïnteresseerden: vanavond op tv: Louis Theroux. Afl. A place for paedophiles.Theroux bezoekt het Coalinga Mental Hospital, waar zo’n 500 veroordeelde pedofielen zitten. Ze hadden de keuze tussen permanente opsluiting of levenslange therapie. Canvas, 22.05.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *