Biefstukje

Ik heb gisteravond gegeten in restaurant Le Merle te Bakkum (N.H.), samen met een, laat ik maar zeggen, zakenvriend. Hier volgt wat toen gebeurde.

We kregen eerst een soepje, dat was oké. En toen kregen we wat ik besteld had: biefstuk met boontjes etc. De biefstuk was niet om te eten, die was te taai, de boontjes waren ook niet genoeg doorgekookt. Dus ik haal er de ober bij: kon het niet eetbaarder?

Volgens die ober was het onzin wat ik opmerkte, maar volgens mij was dat niet zo. Dus ik betaalde de helft van de  gevraagde som, en liep weg. Gelukkig leven we in Nederland, waar dit soort dingen niet mogelijk zijn.

3 Reacties

  1. Dat heb je goed gezien, Vrouwke. Ik wou er iets bijna-misdadigs in leggen (twee gangsters die uit eten gaan en dan nota bene biefstuk met boontjes bestellen), vandaar die formulering.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *