Beleefd links

Ik heb bijna mijn hele leven op de PvdA gestemd. Ik heb in het begin van de jaren zeventig een keer op de PSP gestemd, vanwege Fred van der Spek, maar later werd het de PvdA. Ik heb dat bijna altijd zonder een spoor van twijfel gedaan, ondanks het feit dat ik het lang niet altijd met ze eens was. Met de andere partijen was ik het nog veel minder eens. Zo gaat dat, democratie: wegstrepen.
Zo vond ik de hulp aan de IceSave-spaarders een typisch PvdA-staaltje. Dat had nooit mogen gebeuren, net zo min als de miljardensteun aan de Nederlandse banken die in de fout waren gegaan. Die kunnen waarachtig hun eigen broek wel ophouden, zou ik zo zeggen. En als ze dat niet kunnen, maak je een Nederlandse Rijks Bank. Maar je gaat geen geld stoppen in die rechtse hobbies, als linkse partij. Toch heb ik bij de laatste verkiezingen, raar maar waar, weer op de PvdA gestemd.
Ik ben nog van de generatie die mensen met een tweede huis verschrikkelijke mensen vindt. Ik vind twee auto’s al teveel, want je gaat maar met de trein. Als ik Tweede Kamerlid was, zou ik elke toespraak beëindigen met: ‘Maar een villabelasting kan natuurlijk niet!’ Zo’n soort socialist ben ik, bedoel ik.
Waar ik me de laatste jaren aardig kwaad om kan maken, dat is het gescheld van rechts op ons. Wij met onze linkse hobbies, de linkse kerk, het linkse machtsdenken enzovoorts. Natuurlijk bevat dat gescheld niets waars (altijd zaten het CDA of de VVD, soms met de PvdA in de regering), maar ik ben het eenvoudig zat.
Er zou eens een stroming binnen de PvdA moeten opstaan, die rechts gaat aanvallen. Niet langer meelullen, maar er tegen ingaan. Die, bijvoorbeeld bij dat geval in Alphen aan den Rijn, zegt: ‘De kogels kwamen van rechts!’ Waar ze trouwens ook vandaan kwamen, want o wonder, de schutter was een PVV-stemmer. Er zou ook eens een psychiater op de tv moeten komen, die zegt: ‘De schutter was een eng rechts mannetje. Of hij suicidaal was, kan ik niet zeggen. Wel kan ik zeggen dat hij zin had om een moordpartij aan te richten.’
Wij linkse mensen moeten met andere woorden eens wat minder beleefd worden. Minder knikken en buigen, maar een grote smoel opentrekken. Zoals we in de jaren zestig ‘Johnson moordenaar!’ riepen, moeten we nu ‘Rutte klungelaar!’ roepen. We moeten weer gaan demonstreren, en tussen de vele beschilderde lakens zie ik er hier een met ‘Maxime, rot op!’ en daar verdomd een met ‘Maar een villabelasting kan natuurlijk niet!’

1 reactie

 1. In 2016 wilde links proberen om meer asielkoers overal in Nederland te the huisvesten waaronder CDA-klootzak Joël Voordewind! Hij was helemaal total-loss geslagen met zijn stupide plannen om gemeenten te gaan DWINGEN “vluchtelingen en asielzoekers” op te nemen.
  De geschiedenis wijst wederom uit dat talloze dictators, legercommandanten, politici, burgemeesters enz. TOTAAL niets leren van het verleden! Ze zijn voortgekomen uit hetzelfde volk dat ze moeten leiden en vertegenwoordigen maar door hun machtslust zijn ze zo arrogant, eigenwijs, verziekt, dwaas en hersenloos geworden dat ze helemaal niet meer naar kritische geluiden luisteren, alleen doen wat ze zelf willen, hierna een enorme puinhoop aanrichten en maar lijken te denken dat zij alles mogen en het volk met datgene opzadelen wat het laatste niet willen.
  Niettemin heb ik tientallen boeken van ‘De Kameleon’ van Hotze de Roos in mijn bezit waarin de tweeling Hielke en Sietse Klinkhamer allerlei avonturen beleefden in het fictieve dorp Lenten. Zo was een een titel bij, ‘De Kameleon in woelig water’, waarin duidelijk werd gemaakt hoe men daar linkse betweters kon weerstaan.
  Op een dag kwam daar een zekere meneer Geitenbreier wonen en deze had zo zijn eigen linkse en onzalige plannen met het dorp waarin hij door zijn aanhangers van de linkse VSC (Vooruit Strevende Club), spottend de Geitenclub genoemd, werd gesteund. Geitenbreier was namelijk werkloos geworden omdat hij zich meer richtte op de club dan op zijn werk maar wilde, net als de vos die zijn staart in een val verloor, de inwoners van Lenten eens gaan vertellen hoe zij zouden moeten leven! Iedereen daar moest volgens hem stoppen met werken en van een uitkering leven, alleen maar pret gaan maken, feesten en aan sport doen, evenveel verdienen als een brugwachter, studenten zouden parasieten wezen die op kosten van de staat leefden, bij een geldtekort moest er geld bijgedrukt worden, rijke mensen moesten de schade (aangericht door de Geiten) zelf maar betalen en zij hoopten daar alles te kunnen ontregelen met herrie schoppen en het manipuleren van de Lentenaren.
  Gelukkig konden de inwoners van Lenten en de studenten daar, onder leiding van smid Evert Klinkhamer, veldwachter Jan Zwart, boer Gerben Zonderland, molenaar Dijkstra e.v.a. de gewelddadige linkse onrustokers verjagen terwijl niet eens bekend was hoe Geitenbreier eigenlijk aan zijn geld kwam omdat hij namelijk niet eens werkte. Zo zochten zelfs ooit vier misdadigers (twee ontvoerders en twee juwelendieven) hulp bij de nietsnut Geitenbreier toen ze daar voor de politie op de vlucht waren!
  Niettemin kwamen in andere afleveringen de gierige rijkaard Sieger Siegertsma en een beheerder van een kantoor, Mechelen, tot inzicht dat gierigheid en verkeerd beheren van geld niet werkten en nou is het aan de autochtoonse inwoners van Nederland gelegen om figuren als Joël Voordewind, alle linkse islam-knuffelaars en aanverwante mispunten en labbekakken gelijk weg te jagen uit onze gemeenten, met hun ziekmakende “knuffel-moslims, -vluchtelingen en -asielzoekers” erbij, gelijk aan de dwaze Geitenbreier!
  En dan veranderen we zijn achternaam in Joël Tegenwind, een linkse nietsnut, betweter, blauwe jakhals, slampamper en bedrieger die ons NIET kan dwingen om vreemde mensen op te nemen die wij niet in onze gemeentes willen hebben. Of wil hij dadelijk, net als in Keulen en de rest van Duitsland, dat wij een vreselijke burgeroorlog starten tegen de opgenoemde groeperingen en linkse verloochenaars? Ze vragen er feitelijk gewoon zelf om en ik wens haast dat dit werkelijkheid wordt ook daar wij niet alles eindeloos blijven pikken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *