Vrouwendag

Alleen losers krijgen een dag. Losers by the million.

Moeders waren zulke losers. Thuis gekluisterd aan koters & aanrecht. Gespeend van elke ontwikkeling. Dus een moederdag. Tot de vaderrrrs het niet eerlijk vonden en een eigen dag eisten, wat geschiedde. Een dag die beter aan de Dwaze Vaders vergeven had kunnen worden: dat zijn pas zielepieten.

Secretaressedag. Ooit van Managersdag gehoord? Of van Bankiermetvettebonusdag? Van Politicusmettignevenfunctiesdag?

Neen.

Zolang er een Vrouwendag bestaat zijn vrouwen de klos. Per definitie.

Oud Zeikwijf
Beroepsbrokkenpiloot. Vloog nochtans op haar achtste reeds rakelings langs bergkammen om berggeitjes en bergmarmotjes te tellen. Is tot haar eigen verdriet gemodelleerd naar haar vader, een onbehouwen Italiaanse charmeur met een groot hoofd en een passie voor even belachelijke als tijdrovende hobby’s. Komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Heeft in Japan gewoond. Woont sinds begin jaren ’80 in een boomhut op het Waterlooplein in ‘Magies Centrum Amsterdam’, van waaruit ze haar schrijfsels via rooksignalen aan de redactie doorseint. Ze schrijft ook voor AT5, Sargasso en voor Kutbinnenlanders. En op haar eigen stukje internet: oudzeikwijf.com.

2 Reacties

  1. De meeste vrouwen kunnen zich beter het beste verkleden als in de stijl op de heksen- en narrenfeesten die ze elk jaar in talloze steden in Duitsland houden waarbij daar een hoop muziekkorpsen aan meedoen, eindeloos muziek afspelen en waarbij vertelde mannen op vrouwenjacht gaan!
    De komische vernederingen die talloze u meisjes ondergingen tijdens dergelijke feesten, ik heb op de filmpjes van youtube NOOIT gezien dat die meiden dat erg vonden en ze kregen meestal hun “geroofde” schoen wel terug, konden de confetti die over hen heen werd gestrooid als sneeuw gewoon van zich afkloppen en de ritjes die de meiden maakten over de schouders van “heksen, narren, monsters e.a.”, zijn veruit te verkiezen boven het geweld van Antifa en de vreselijke moslimextremisten op wie ze desnoods zelfs een compleet leger echte monsters, demonen en draken mogen loslaten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *