Patti Smith

Een vrouw waar ik altijd lichtelijk verliefd op ben geweest, sinds 1975, is Patti Smith. O, en je mag me zo bellen: 073-26173834, lieve Patti! Schud je krullen voor je gezicht weg, en bel. Dat je bevriend geweest bent met William Burroughs, dat vergeven we je.
Waarom raakt iemand, of laat ik het zo zeggen, waarom raakte ik verliefd op Patti? Het was geen, hoe zal ik het zeggen, geen milf. Het was zelfs iemand die gewoon haar okselhaar liet waar het was, en die me dus deed vermoeden dat ze zelfs haar schaamhaar had behouden. Ze zou zelfs een song  No shaving anymore! hebben kunnen uitbrengen.
Dat deed ze niet, ze maakte aan het eind van de tachtiger jaren nog een bijna christelijk lied, een grote schande, en daarom mag ze me nog wel bellen. Maar eerst excuses.

6 Reacties

  1. @ OZ. Nee, dat doet hij bij mij ook niet, maar dat is niet erg. Ik had een foto van een milf uitgekozen, waarop ze, gekleed uiteraard, ontzettend voluptueus staat te wezen.

    @ Rigo Reus. Rigo, hartelijk bedankt voor de bloemen, die in ontvangst zijn genomen door Max. Het zal vooral mevrouw Molovich moeten worden, die voor de bloemen zal zorgen.
    Maar ik vind het een zeer aardig gebaar!

  2. Nee, Wouter. Die kende ik nog niet. Leuk om het te horen!
    Ik heb gewoon een telefoonnummer verzonnen, dat wel met enige ‘klassieke gebaren’ tot het echte nummer terug te brengen valt. Ik geef Patti dus wel een kans, maar ze moet wel wiskunde of getaltheorie hebben gehad. Mijn echte telefoonnummer is overigens, volgens dezelfde getaltheoretische manoeuvre: 061-92361255.

  3. Mooi gesprek van Wim de Bie. Zou Ry Cooder nog steeds op zoek zijn naar een vrouw? Zou het nummer het nog steeds doen?

  4. Je zou het kunnen proberen, blijkbaar doen heel weinigen dat. Ik kreeg trouwens uit het gesprek de indruk dat hij dat telefoonnummer op een moment had weten te verkrijgen, al geruime tijd nadat hij het nummer (het muzieknummer dus) had opgenomen. Dat verklaart misschien mede het kleine aantal bellers. Maar gewoon proberen dus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *