Hoofdredacteur in PowNews

Op het even legendarische als vrij moeilijk te plaatsen Blogbal werd uw favoriete hoofdredacteur geïnterviewd door Jojanneke van PowNews. Het spijt uw hoofdredacteur dat er zoveel van zijn  vrij uitvoerige en gedegen uiteenzetting over de staat van bloggend Nederland in de montagekamer is gesneuveld. Maar goed. Het is niet anders. Zo werken de media. Uw hoofdredacteur komt nu over als een wereldvreemde gek die zijn huis nooit uitkomt. Een ongewassen aap met een baard. Nu is hij dat in essentie natuurlijk ook, maar hij is ook zoveel meer, dat kunt u hopelijk beamen. Enfin, u kunt het betreffende item hier terug vinden. Vanaf 14 minuut 40. Uw hoofdredacteur ziet er iets anders uit dan u wellicht van hem gewend bent. Dat komt door het cameralicht, vermoedt hij. Daardoor lijkt zijn baard wat wilder en donkerder. Bovendien heeft hij een pruik op, maar dat is omdat hij niet herkenbaar wilde zijn. Hij accepteert dat dit is mislukt. Hij kan nu niet meer over straat. Gelukkig kwam hij daar toch al niet.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

11 Reacties

  1. Grappig, ik zat het item net ook te kijken via Uitzending Gemist. En toen zag ik die nurkse trackback binnenkomen. Dank voor het linkje naar mijn blog. De volgende keer neem ik een roze microfoon mee, dan spreken we elkaar ook echt op zo’n avond.

  2. Ik ook! Maar ik moet zeggen, de kritiek vind ik het meest mooist. Bert Bussen boven al is mijn nieuwe troetelheld! Ik hoop dat ik ooit een film kan maken waar hij dan zegt “Nou ik vind het helemaal niet leuk” en “Nou wat ben ik blij dat ik naar me postzegelverzameling kijk in me eentje want dat is echt wel leuker dan feestjes enzo” zo een paar keer, en dat ik dan de tegenspeler ben die op een gegeven moment zo opkijkt, en zegt “Wat is er dan?” en dat hij dan zegt “LAAT ME MET RUST” met dramatische muziek, en dat hij dan wegrent en onder een scooter komt. Nou en dan wordt hij wakker, en dan ziet hij dat ik hem aan het verzorgen ben! En dat snapt hij niet maar hij is vastgebonden, dus kan hij niet weg! Nou en dan ga ik langzaam met hem praten en in de eerste helft van de film is hij erg defensief maar dan blijf ik toch zijn voorhoofd deppen, en rustig blijven, dat is belangrijk. Nou en door een reeks van flashbacks (misschien kleurrijk weergegeven, met wat special effects, dat je zo’n droomwereld illusie krijgt) en dan blijkt dat hij erg gekwetst is door bloggers ooit en dat hij daarom veranderd is!! Weet je en in plaats van boos te worden kijk ik hem dan heel rustig aan EN KNIK IK BEGRIPVOL gewoon, en dat snapt hij niet, want hij heeft zijn hele leven alleen haat gekend :-(( Maar langzaam vormt er dan een warme band tussen ons en laat ik hem zien dat de wereld ook mooi kan zijn en dan eindigt die film dat hij ontroerd naar een zonsopgang kijkt, of dat er misschien toch iets slechts gebeurd zoals dat een blogger hem heel hard uitlacht en hij weer even inzinkt, maar dan dat hij iets beseft en trots toch weer tranend naar de zonsopgang kan kijken. THE END!

  3. Nou ja zeg, een best wel tralala filmpje van Pownews. Helemaal niet afzeikerig of zo. De azijnzeikers hadden zich blijkbaar allemaal op Twitter verzameld. Maar dat wordt dan ook meer en meer de hangout van de zuren der samenleving.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *