Verkiezingsweek Nationale Zondebok 2011

Zo’n verkiezinkje organiseren is nog geen kattenpis. Jammer dat we de Nationale Zondebok nog niet hebben, dan hadden we die de schuld kunnen geven van alle rompslomp en bedreigingen via de mail. En wil de heer Zwagerman ophouden met z’n slijmspam, de jury ziet erop toe dat de verkiezingen ordentelijk verlopen maar heeft verder geen enkele invloed op de uitslag. Slijmen, klagen, bedreigen of schelden is zinloos.

Vandaag, maandag 10 januari, om 12.00 uur begint de eerste poll, bestaande uit vier (4) kandidaten. Morgen weer vier, totdat alle kandidaten op zijn. De winnaars gaan door naar de finale, die vrijdag begint. Zondagavond 16 januari 2011 om 23.59 uur sluit de finalepoll. Dan is de Nationale Zondebok 2011 bekend. Mocht u het niet eens zijn met de uitslag, dan kunt u uw klachten vanaf dat moment kwijt bij de Nationale Zondebok. Hij/zij/het is immers de schuld van alles.

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *