Nominatie Nationale Zondebok 2011: Annie Schilder

Wie mogen we straks een jaar lang de schuld van alles geven? Wie wordt de Nationale Zondebok 2011?

Wie? Annie Schilder

Staat van dienst? Volendammer furie. Legendarische zangeres van de Zingende Palingrokers Zonder Naam (ZPZN). Deed in de kleedkamer hele andere dingen met palingen. Dingen waar het publiek nog niet klaar voor was. Dingen waar het publiek nog steeds niet klaar voor is. Of u moet graag kijken naar een halfnaakte vrouw die de kop van een paling afbijt en met het bloed van de onthoofde, nog steeds kronkelende paling, Because the night belongs to lovers rond haar navel schrijft. Heeft Jantje Smit ontknaapt. Is nu ‘druk bezig met van alles en nog wat’, waaronder zingen met Jan Keizer onder de naam Jan en Anny.

Ambassadeur? Alex Slagter, van Maslow.

En waarom moet Annie Schilder de Nationale Zondebok 2011 worden, Alex? Ik verdenk Annie van het hebben van houten gansjes in de vensterbank #redengenoeg.

6 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *