Stoffer en Bentz

Ook zo’n genoeg van al dat Top 2000-gedoe op uw radio en televisie? Met op 1 traditiegetrouw Bohemian Rhapsody van Queen. Gevolgd door The Eagles (Hotel California), Led Zeppelin (Stairway to Heaven) en Deep Purple (Child in Time). In steeds wisselende volgorde. Met zo nu en dan iemand ertussen die het betreffende jaar dood is gegaan. Sugar Lee Hooper zal zich dit jaar vermoedelijk tussen The Eagles en Led Zeppelin hebben gewurmd.

Anyways. Hebt u het wel gehad met dat gemoedelijke, nostalgische, ouwe-jongens-krentenbroodgevoeltje, stem de komende avonden danĀ  af op radio 6 waar Roel Bentz van de Berg en Martijn Stoffer u tot en met 31 december mee laten slepen in The Book of Love, dat boek dat door niemand geschreven is maar waar zo ongeveer 84,3 procent van alle liedjes over gaan.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

4 Reacties

  1. Goeie tip! Zat vroeger al elke dinsdag gekluisterd aan de radio voor Heartlands (de Robema’s) en later Stompin’. Jammer dat mijn dag- en avondritme hier in Spanje zo anders is dan in NL, anders zat ik altijd rond de avond naar Bentz’ goddelijke stem te luisteren..

  2. Helaas denkt die Bengt van den Berg dat Popmuziek HOOGE kunst is en behandelt hij het navenant. Een fatale misvatting natuurlijk, die hem onbeluisterbaar maakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *