Shades of gay 1

Met een knal vloog de metalen scheepsdeur open die naar de kajuit van Sinterklaas leidde. Het karaterende been van Zwarte Piet boog terug naar beneden waarna hij dreigend naar binnen stapte.
‘DIT POEPGAT HEEFT GENOEG GEHAD!!’ riep hij uit.
Sinterklaas draaide zijn bureaustoel naar Piet toe. Naakt, op zijn incontinentieluier na, waar hij heel diep zijn hand in gestoken had.
Een hypersmerige synthesized bass solo gromde dwepend uit de boxen van Sinterklaas zijn pc, waarna een dikke neger eroverheen begon te rappen:

FUCK Mo fuckbitchez, fucking fuck em in the fucking fuckface, fucking smackfuck them straight, straight outta my fuckin’ place yeah, they allz wanna get ploughed pimpstyle by my 30mm gun FOOL HACKING STRAIGHT IN AND OUT OF MY BITCHES KNIFE FUCK

Sinterklaas zijn hoofd bewoog slechts allerlichtst mee op de bassdrumgroove, geconcentreerd beet hij  op zijn onderlip. Zijn hand ging op en neer in zijn luier. Woah, had hij nou jeuk of was hier iets seksueels aan de hand? Niemand wist het, maar Sinterklaas weet wat je denkt. Sinterklaas weet welke kinderen stoute gedachten hebben.

Tickle tickle, tickle all the clitties, taste them like skittles, clitles, licky licky tittie tittie,‘ zongen de rapvrouwen hees in het refrein.

‘Nnngg,’ kreunde de Sint naar Piet. Hij beet nog iets harder op zijn lip, stak zijn kin vooruit en kneep half zijn oude ogen samen.

‘Van al dat gebrek aan piemel in Zwarte Piet’s kontje,’ gromde Piet wellustig zijn openingszin concluderend. Sint zoog adem over zijn tanden naar binnen als antwoord: “Fffffffff” waarna hij veelbetekenend herhaaldelijk lucht hapte naar Zwarte Piet, nog altijd adem halend: “Fah fah fahfahfahh…”
Sint likte langs zijn tanden.

‘Hm-mm,’ knikte Piet.

‘Zoals je ziet, Piet,’ zei de Sint uiteindelijk, met zijn kenmerkende autoritaire diepe stem, ‘heft Sinterklaas geen kleren aan. Dat maakt het momenteel voor Sinterklaas best wel frisjes, Piet. Sinterklaas moet natuurlijk wel een beetje opgewarmd worden.’

De bas in het liedje dreunde steeds harder en vetter door de kajuit, de atmosfeer ophetend als een snelkookpan. Beide heren begonnen flink te zweten.
SINTERKLAAS STOND OP. Zwarte Piet stond klaar. Sinterklaas perste alles op zijn gezicht samen wat er samen te persen viel. Hij keek ZO geil. Piet wist genoeg. Met vier stappen stond hij achter de Sint en greep met een hand in de luier. YEAH BOY DICK. Gelijk aftrekken die shit.
‘Oh ja,’ gromde Sint.
‘Uhuh,’ beaamde Piet. GODVERDOMME GENOEG MET DAT VOORSPEL. Zwarte Piet scheurde de incontinentieluier van Sint zijn reet, bukte en pompte die dikke pietentong walgelijk diep naar binnen. ‘Raaahh,’ kreunde hij, waarna hij zijn mond vol sloot op die ouwe anus en keifucking hard eraan begon te zuigen. Mmmm Sint krulde van plezier, zijn bek vertrokken, zijn baard helemaal in de war. VAN GENOT.
Anaal geneukt worden door een mannentong terwijl je poepgat tegen de tanden van zwarte Piet word gezogen, dat is toch wel ieders definitie van ‘aangenaam’. Of ‘plezant’. Of ‘reuze leuk’.
Zwarte Piet zoog zo hard dat er een continue slurpend geluid uit die soppende gebeurtenis kwam, het volume gemoduleerd door Piet’s hortende ademhaling. Sinterklaas greep het bureau vast en kronkelde zijn lijf voor zover de ouderdom dat toeliet. En het zou je verbazen hoe lenig de Sint nog was. Stel het je maar voor.

PLOP. Zwarte Piet schoot los van de kont, op een licht bruinige slijmdraad na. Hij veegde zijn mond af. Sinterklaas keek geil om. Zwarte Piet grijnsde, en liep heupwiegend naar het midden van de kajuit waar hij uitdagend met zijn rug naar de Sint toe bleef staan, zijn billen licht naar achteren gebold, zijn ondeugende hoofd omkijkend over zijn schouder. Sinterklaas keek afwachtend toe, klaar om erop te springen als het seksuele roofdier dat hij was.
Met één snelle beweging van Piet was zijn pofbroekje op zijn enkels gezakt. Piet deed nog ondeugender een wijsvinger in zijn mond. ‘Oeps,’ zei hij, de vinger sensueel aflikkend. Als antwoord likte Sinterklaas zijn beide lippen, en knikte hij.
De natte pietenvinger ging langzaam over zijn onderlip naar zijn kin, vluchtig door de kraag en langzaam over de curves van zijn pietenlichaam eindigend in rondjes draaiend op de zwart bedonsde rechterbil. PATS. Ineens was een vinger de hele hand, die de bilhelft samenkneep. PATS. Daar was de andere hand, knedend, beide bilhelften naar elkaar toe duwend en wegtrekkend. Piet zakte op zijn knieën, en presenteerde aan Sint zijn naakte billen, onderwijl pulserend persend alsof poepend, waardoor zijn anus verleidelijk naar binnen en naar buiten stulpte.

‘Sinterklaas kapoentje…’ zong hij hees en kreunend, ‘…Kom eens in me poepje.’

Nou dat vond de Sint allemaal wel prima en best. Statig bewoog hij zich naar Piet, keurend er omheen lopend, met elke stap zijn oude erectie op en neer bijbungelend. Hij had gelijk zijn staf meegenomen en tikte er een beetje misprijzend tegen het Pietenkontje aan. “Jaaa…” zei de Sint…
“Ja?” vroeg Piet.
“Hmm.”

Piet stulpte zijn poepgat nog maar wat om Sint te overtuigen.
“Ja,” besloot de Sint toen maar ook. Waarom ook niet. RRRRRAAANNNGGGG!! Die dikke bisschopslul werd zo dat kontje in gepropt! Jaja!! Sint duwde het tegenstribbelende poepgat een beetje mee met zijn duim, zijn adem gelijk al wat moeizamer, zijn rechterhand zoekende naar steun, zijn linkerhand nerveus klemmend om de buik van zwarte Piet die hard ‘Ooooh, ooooooh’ begon te clameren.
‘Oh ja,’ greunde Sint, stotend, eerst rustig maar nadat een beetje bloed voor de lubrificatie van het darmkanaal van Piet zorgde, ging het al wat harder, en vooral sneller. Zijn zakje pepernoten klotsend tegen de buik van Piet, diep hijgend hing hij erover heen, met elke stoot rochelend steunend, Zwarte Piet die scheel keek van geilheid en vlijende woorden naar de Sint strooide.
‘Zohoo… Is dat Amerigo of bent u dat nog Sint? Sint met die harde lul, diep in m’n stinkende liefdesmoeras, ja, keihard kapotneuken, dat kunt u het wel Sint…’
‘WIE… is… de grote… wihhhte PIETENBAAS?… PIET??’, kweelde Sint, langzamer maar harder stotend, zijn zak heen en weer zwaaiend als de klokken van een kerktoren.
“U Sinterklaasje, met uw keiharde toplul…OEF,” bromde Piet, “AI!”
Nou die kreten van pijn misten hun uitwerking niet zeg. Sint werd geil als een aap die een gekookte banaan kreeg voorgehangen. KLAP! KLAP! Sint zijn heupen deelden de klappen uit. PATS! deed zijn hand tegen de daarop drillende linkerpietenbil!
“Me poepje! Me poepje!!” gilde Piet, op het ritme van het hotsende beuken des Sints.

“POEPJE!” schreeuwde de Sint opgewonden.
“POEPJE!!!” gilde Piet weer, naar achteren grijpend, de ouwe gerimpelde billen van de Sint naar zich toe trekkend.
“POOEPJE!!” brulde de Sint pompend en pompend en….
“ME PPPOOOOEEEEEPPPPJJJJJJEEEEEE!!!!”

“Rhhhaabbrrrll,” kwijlde de Sint, naschokkend, een druppel speeksel op Piet lekkend, de rest in zijn woeste baard smerend waarna hij met schokkende rimpelbuik heftig ademhalend op Piet zijn zwetende glimmende rug afzakte wiens wulpse lijf meeschokte op de Sint zijn longactie.

“Poepje,” hijgde de Sint. Piet glimlachtte, de snel zacht wordende lul van de Sint uit zijn reet persend, samen met twee grijze kwakjes oudemannenzaad.
Sint rolde, nog steeds hijgend, van Piet af op de grond waar hij vermoeid bleef liggen. Piet pakte de cape van Sinterklaas, ging de Sint lepelen en bedekte hen beiden liefkozend met de cape als deken.

En de rest van de Sint zijn verblijf mag u doen alsof er niets aan de hand was.

5 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *