En de winnaar is: Rusland!

Kijk ze toch spartelen. De ‘sport-promotors’, ‘sport-ambassadeurs’, ‘sport-supporters’ en al die andere lieden met zo genaamd enkel ‘sport’ in het hoofd en in het bloed. Schei toch uit. Nederland en België krijgen het WK 2018 niet. En terecht.
‘Als ik in Leuven verblijf dan kan ik toch heel gemakkelijk naar alle wedstrijden, zo dichtbij is het allemaal’, hoorde ik zo’n hersenloze sportmeneer serieus op televisie zeggen. Onzin. Ik kan met een beetje pech niet eens binnen een halve dag van Amsterdam-Zuid naar Hoorn rijden. Een afstand van 40 kilometer.
‘Het Holland-België Bid staat als een huis!’, zegt Ruud Gullit. (O ja, Ruud Gullit. Was die vroeger niet minister van Financiën?) Het ‘Bid’ staat helemaal niet als een huis. Het Bid staat garant voor een uiterst gezonde cashflow richting de FIFA. Wie alle investeringen moet opbrengen, en hoe al die investeringen terug verdiend moeten worden, dat weet niemand.
De Russen krijgen het WK. De rest is gewoonweg niet corrupt genoeg.

Berend Quest
Als Berend Quest de wereld zou begrijpen, dan pas had ik een rotleven

2 Reacties

  1. Ik ben wel blij. Voor ons.

    Wat zei Wikileaks ook alweer over Poetin? Iets met Batman en Robin als ik het mij goed herinner.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *