Wikileaks, the Dutch Files (3)

Micha Kat
Complotsmeder/familieman

Gelooft alles, zolang hij het maar zelf beweert. Schudt complotten uit z’n mouw alsof het dingen zijn die je toevallig in grote hoeveelheden in je mouw hebt zitten en die eruit moeten, omdat je trui anders niet lekker zit. Heeft vaste techniek: wat hij in de ene alinea suggereert is in de volgende alinea een bewezen waarheid. Ziet in elk krantenbericht het bewijs dat Nederland geregeerd wordt door een zeer hecht netwerk van kinderverkrachters. Denkt dat iedereen die wel eens in IsraĆ«l is geweest een mossadagent is. Noot aan CIA: het onthouden waard. Zeer handig om samenzweringen te ontkrachten. Immers: als Micha Kat het zegt, gelooft niemand het meer.

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *